![]() |
![]() |
someday |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce parere aveti fetelor? prima iubire, primul sarut etc va mai trezesc amintiri sau sunt de mult uitate? poti sa mai iubesti ca prima data? sau odata cu trecerea anilor si iubirea e alta mai asezata, mai rationala... stiti voi ce vreau sa zic.... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 3 Joined: 27-May 07 Member No.: 1,711 ![]() |
L-am vazut acum cateva zile.Am baut o cafea impreuna la o terasa,ne-am povestit vietile si am depanat amintiri.El-insurat,copil 2 ani;eu-divortata ,acum cu o relatie stabila de 4 ani.Inimile ne-au luat-o razna.Mintea nu ne mai asculta.Nu dormim,nu mancam,ne gandim numai unul la celalalt.Avem in permanenta un nod in gat si un gol in stomac.Suntem indragostiti nebuneste...ca la inceput.Mama lui a pus capat acestei idile dintre noi acum 12 ani,cand ea considera ca suntem 2 copii si nu e cazul sa ne casatorim atunci,asa cum ne propuseseram noi.A reusit si ne-a despartit.Dar noi am continuat sa ne gandim unul la celalat si sa ne cautam,dar mult timp nu ne-am gasit ptr ca amandoi am fost plecati din tara.Dar iata ca s-a intamplat acum...!El a terminat orice relatie cu parintii lui.Nevoia de a avea o famile l-au determinat sa se casatoreasca.Nu a fost o dragoste mare,ci mai degraba o prietenie stransa si respect.Cu timpul sentimentele s-au asezat,dar acum ma iubeste mai mult ca la inceput.Ce e de facut?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 10:18 AM |
|