![]() |
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
Una din cele mai vechi teme pentru polemici :P
Exista prietenie adevarata (sincera si nonsexuala) intre barbati si femei? Si aici ma refer mai mult la segmentul 18-40 de ani. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
tema asta pe alt forum a creat o mare dicutie ..... in fine, eu am un frate si o gramada de veri.... asa ca si eu comunic foarte usor cu sexul opus .... si sunt de acord ca amicite se poate dar prietenie (cum poate fi intre femei) nu!
Cineva imi spusese pe eva ca daca nu-ti ajunti prietenul cand are nevoie atunci ce insemna prietenia..... dar cand formezi un cuplu cu altcineva eu cred ca prietenul asta trebuie sa devina prietenul amandorura altfel devine dubios. Nu am veleitati de scriitoare dar sper sa fiu inteleasa ... nu gasesc normal ca sotul meu sa mearga la petreceri cu o prietena in timp ce eu stau acasa sau sa discute chestii pe care nu le discuta cu mine dar care ne privesc .... foarte aiurea Amici am si eu o gramada dar sunt si amicii sotului meu, iar fosti colegi de scoala cu care mai tin legatura nu se pot pune la socoteala pt ca disutam nimicuri si aia din an in pasti pt ca suntem pe continente diferite. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 07:54 PM |
|