![]() |
![]() |
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asta iarna am facut o batatura de la niste cizme,pe care am ignorat-o,mai mult chiar,am continuat saport acele incaltzari (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dintr-o banala batatura s-a transformat intr-un fel de "cui"(asa l-a numit pedichiurista mea).E localizat in talpa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Am incercat cu Clavusin 3 sapt si nimik.Mi s-a spus ca trebuie operat,asa ca,de frica,am dus afectiunea asta pe picioare pana acum,cand nu mai pot incaltza nimik.Ma doare cand calc,ma doare pana si atunci cand nu pashesc.
M-a vazut un chirurg si mi-a zis k trebuie chiuretat.Mi se va face o anestezie locala (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ...Imi este ft ft frica de durere,mai ales ca mi-a zis k nu va fi tocmai placut dupa operatie. A patit vreuna dintre voi asa ceva?Sau vreo cunostiintza? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 10 Joined: 4-May 07 Member No.: 1,586 ![]() |
Blu dea, ce mai faci? Ai rezolvt ceva cu Veruca Gel? Azi am citit prospectul si scrie ca pentru bataturi gelul se aplica de 2 ori pe zi si nu se spala, pana cand batatura poate fi indepartata. Eu vreau sa cred ca pana acum ti-ai luat si ai scapat deja de ea, dar nu pot sti pana nu imi spui tu ce ai facut. Mult succes!
|
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Blu dea, ce mai faci? Ai rezolvt ceva cu Veruca Gel? Azi am citit prospectul si scrie ca pentru bataturi gelul se aplica de 2 ori pe zi si nu se spala, pana cand batatura poate fi indepartata. Eu vreau sa cred ca pana acum ti-ai luat si ai scapat deja de ea, dar nu pot sti pana nu imi spui tu ce ai facut. Mult succes! cristy,imi cer scuze,nu am mai vazut subiectul in prim plan si am crezut ca nu s-a mai scris la el. trebuie sa-ti multumesc pt pontul pe care mi l-ai "vandut"-am fost la farmacie dar farmacista mi-a zis ca verruca remover gel e in principal pt negi si ca pt batuturi au ceva mai puternic:corn and callus remover gel.il aplic de ceva vreme,de 2 ori pe zi si vreau sa iti spun ca am scapat de durere!pana atunci imi zvacnea,fie ca mergeam,fie ca "stationam" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Iti marturisesc ca adesea uit ca am acest cui!Am sa insist sa dau pe el cu aceasta solutie si vreau sa cred ca la un moment dat se va desprinde...realizez ca e ft adanc si ca nu poate iesi ca o batatura obisnuita. inca o data iti multumesc!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 07:59 AM |
|