![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 9 Joined: 1-February 07 Member No.: 1,136 ![]() |
am gasit reclama asta la fundatia ANABELL, o fundatie pentru bolnavi de bulimie si anorexie, pe ads-of-the-world.
e de-a dreptul geniala… de la hotlineu de supravietuire si forma de cosciug a cutiei pana la slabanoaga de papusa... voi ce parere aveti??? p.s. chiar nu am stiut unde sa postez dar cred k are cea mai mare lagatura cu dietele...(duse la extrem..sper sa nu ajunga nici un a dintre noi asa.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ) (IMG:http://www.imagehost.ro/pict/0310545445c44dde723e2.jpg) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 10 Joined: 16-June 07 Member No.: 1,812 ![]() |
Hey! Ei bine sunt total deacord cu tine Anca_f, si da, sa sti ca totul este chiar o manipulare in masa.. Dar mai ramane intrebarea.. care este rostul campaniei asteia de indobitocire a tinerilor? De ce oare toate revistele de moda doresc cu tot dinadinsul sa ne transforme in "fashion victim"? Si oare cu ce scop apar tot timpul liste de genul Must have-urilor? Dupa parerea lor ar trebui in fiecare sezon sa purtam alte haine, alte culori alt bot la pantof (ca cel ascutit s-a demodat).. Intrebare.. De unde atatia bani ca sa imi fac o noua garderoba pentru fiecare nou sezon? Pe bune daca lu" tata i-as vinde un "ou" nu as lua atatia bani pe el cat sa imi fac garderoba pentru Toamna lui 2007, iar pe mama daca o scutur de bani pariu ca nu cad cacat cateva monezi ruginite (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Mie, cel putin, mi-se pare o aberatie ca toata ziua sa citesc despre ce culori si ce modele de rochii se poarta azi.. si ce se poarta maine.. Ahh ca sa nu mai zic.. ca trebuie sa arat ca un batz.. sau altfel spus Filiforma... sau fara forma.. Ieri la Mtv am vazut emisiunea "next".. and guees what? unul din tipi prezenti acolo spera ca fata cu care urma sa se intalneasca sa aiba ceva grasimioara pe spatic..Cool nu? Apropo.. stiti cumva o cura de ingrasare.. eu as vrea cateva Kgme in plus.. Eu sunt undeva la 1.65-1.67 cu doar 47Kg.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) dar as vrea sa ma duc undeva la 61kg so any suggestions?? Pana data aviatoare pupicei cu caru! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 10:40 PM |
|