![]() |
![]() |
someday |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor eu una sunt o persoana cu o vointa de fier dar cand vine vorba de ceva dulce nu ma dau in laturi! asa ca am luat masuri la noi in casa nu se gaseste ninic de genul bombonele, ciocolatele. Asa ca hai sa ne tratam boala asta dulce!! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/pistolar.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 33 Joined: 11-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,925 ![]() |
Nu stiu daca exista vreo femeie careia sa nu-i placa ciocolata...dar de multe ori si exemplul sunt eu, organismul chiar are nevoie de glucide; eu mi-am facut mai multe seturi de analize si intotdeauna mi-a iesit glicemia mult sub minim, in conditiile in care in zilele anterioare mancasem dulciuri, asa ca medicul de familie mi-a dat trimitere la Centru med. pt boli de nutritie si diabet, unde am facut o hiperglicemie provocata! stupoare: in 3 ore organismul meu papase toata glucoza, si ajunsesem iar sub minim! asa ca, chiar daca am depasit binisor greutatea admisa, nu am ce face, tb sa mananc dulciuri si carbohidrati (sfatul medicului nutritionist)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 06:23 AM |
|