![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
M-am decis sa deschid acest topic in speranta ca poate o sa reusim sa tragem si o concluzie la sfarsit despre asa zisa 'evaziune' parteneriala pe care unele persoane o comit...
De ce unii oameni calca stramb? Unele raspunsuri ar fi: - sexul a ajuns rutina - au fost inselati la randul lor - ii incita provocarea - le stimuleaza ego-ul - nu pot spune 'nu' - au un partener cicalitor - partenerii le permit - nu-si mai iubesc partenerul Voi ce credeti? :) |
|
|
![]() |
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
that's right missule.
toti reprosam ca "nu mai e cum era la inceput". asta pentru atunci exista competitia. atunci eram inventivi toti, incerca sa ne surprindem partenerul, era o cursa. victoriile erau clare. apoi victoriile se transforma in mondenitati. reprosam ca "s-au schimbat", dar in fond si noi neam schimbat si chiar mediul devine obisnuintza. dragostea se transforma-n sex etc. e un cuib de adevar in ceea ce zisesi tu. da, rutina dispare dupa ce inseli, good point. iti trag un vot pentru asta. ca sa nu existe rutina trebuie sa ne gandim TOT TIMPUL ce i-ar place partenerului si sa-l surprindem. E obligatoriu si reversul. Nu-i cumpar de ziua lui un deodorant, ca asa mi-ar place mie, cu un dvd cu lectii despre cum se piloteaza o motocicleta. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 02:51 AM |
|