![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
fetelor, am fost ieri de-am batut Bucurestiul sa caut henna neutra de la sipa...ioc :(...cica nu se mai gaeste in depozit...
daca este cineva care si-a luat de curand henna neutra, va rog, spuneti-mi si mie... apoi, ar mai fi o problema:lamuriti-ma si pe mine cum sefoloseste henna: 1.cat timp stai cu ea pe cap/ 2.pateaza mainile (adica e nevoie de amnusi sau nu)? 3.daca nu imi iese bine culoarea (in cazul in care optez pentru una colorata), ma pot vopsi peste 2-3 zile ci o vopsea clasica? la plafarul de la hanul lui manuc, vanzatoarea imi daduse o heena dela ayuveda, si pe ea scria ca pui 2-3 lingurite pulbere, nu stiu cat acafea prospat macinata si apa pana la omogenizare.o lasi 4-5 ore la macerat (cica...) si apoi ti-a pui pe capatzana, o mai lasi pana se usuca si apoi te speli. voi cum ati procedat? si apoi, cica cea mai buna henna este cea din sudan...bine, bine, dar care e cea mai buna din RO, ca doar n-oi merge pana in Sudan sa-mi iau henna :(... alta vopsea in afar hennei care sa fie 100% naturala mai este pe piata noastra? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
kalua, mie imi flescaie parul masca de la gliss....parul meu, foarte rebel din fire, doar cu aia se mai domesticeste....si mai e cea de la les karittes..parca asa se scrie...oricum folosesc masca de par la fiecare spalare, nu se poate fara...si cand imi aranjez parul mai dau cu balsam lichid tot de la gliss, din ala gen spray, din doua parti..poate ai vazut prin magazine, e un tub din plastic, cu pulverizator
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 10:09 AM |
|