![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Mai fiecare bucatareasa are cateva lucruri la care mai bine nu se baga. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) Ori i se pare reteta prea complicata, ori nu i-a iesit mancarea respectiva din prima, asa ca se lasa pagubasa din start.
Poate reusim sa depasim impreuna momentul asta cumpana... Eu una n-am facut sarmale in viata mea. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/blush.gif) Si-mi plac alea mici-mici, de le mananci ca pe seminte aproape, cum se fac in Moldova, si-n foaie de varza, si-n cea de vita. Dar nu ma incumet sa fac... Voi ce-aveti pe lista rosie? |
|
|
![]() |
roxanica10 |
![]()
Post
#2
|
Musafir ![]() |
Interesant acest topic...nici nu-l observasem pana acum.
Eu n-am facut sarmale cap-coada, dar tot timpul am fost prezenta la impachetat. Cu mamaliga n-am treaba, ne-a invatat strabunica cum s-o facem pe vatra si sa nu se lipeasca de degete. Am facut o data la Pasti si un cozonac si mi-a iesit. La perisoare nu pun orez si-mi ies bine, nu se risipesc prin oala. Marea mea problema erau galustele, dar acum am mai imbunatatit tehnica. Crema de zahar ars n-am facut inca. Nu prea le am eu cu dulciurile, ca daca le fac, trebuiesc mancate...si cine sa se sacrifice? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 09:41 PM |
|