| kalua |
May 29 2006, 10:10 PM
Post
#1
|
|
Musafir |
Mai fiecare bucatareasa are cateva lucruri la care mai bine nu se baga. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) Ori i se pare reteta prea complicata, ori nu i-a iesit mancarea respectiva din prima, asa ca se lasa pagubasa din start.
Poate reusim sa depasim impreuna momentul asta cumpana... Eu una n-am facut sarmale in viata mea. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/blush.gif) Si-mi plac alea mici-mici, de le mananci ca pe seminte aproape, cum se fac in Moldova, si-n foaie de varza, si-n cea de vita. Dar nu ma incumet sa fac... Voi ce-aveti pe lista rosie? |
|
|
|
![]() |
Jul 24 2007, 02:24 PM
Post
#2
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
girlies compozitia la perisoare e urmatoarea: carne tocata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , ceapa data pe razatoare (deci marunt tocata), facultativ verdeturile care va plac (marar de ex), orez cat sa se vada ca e prezent in coca sau in loc de orez, cateva linguri de gris cat sa fie coca legata. Bilele se fac cu mana umezita si se pun in ciorba clocotita. Dati focul mai mic dupa ce le-ati pus pe toate. Oua nu pun.
Pt crema de zahar ars exista formele alea de ceramica alba care se pot pune la cuptor deci ceva mai groase decat yena si care nu trebuie puse in bain-marie. Crema iese de nota 10, cremoasa exact cat trebuie. Am vazut uneori creme de zahar ars care aratau ca o piatra ponce pana-n mijloc, aia nu-i una reusita dupa mine. De fapt a stat prea mult la cuptor. Crema e gata atunci cand o miscam si se clatina o idee, ca o piftie nu foarte tare, iar marginile s-au colorat frumos intr-un maroniu deschis. yep galustile le-am ratat si eu in ultima vreme insa stiu ca e grisul. Procedeu meu e acelasi si-mi ieseau unele pufoase si mari ...acum imi ies niste gloante (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ... la galusti se poate trisa cu putin praf de copt in compozitie |
|
|
|
kalua Ce nu va incumetati sa gatiti? May 29 2006, 10:10 PM
ala80 Tare teama imi e sa ma apuc de cozonaci. Daca nu i... May 29 2006, 10:20 PM
kary_pink eu sunt as la sarmalute si la ardei umpluti(care d... May 30 2006, 12:50 PM
crisanda Hi Hi - pentru mine si o omleta e o aventura.... A... May 31 2006, 02:22 PM
Mistaco :322:
nici mie nu-mi place să fac sarmale ... Jun 1 2006, 09:06 AM
Marbella Am incercat tot ce mi s-a parut greu : cozonaci, s... Jun 1 2006, 09:55 AM
zetta eu una nu stiu sa gatesc ma rezum cand e cazul la ... Jun 1 2006, 09:58 AM
kalua marbella, las' ca fac eu caracatita si fructe ... Jun 1 2006, 11:19 AM
berbecutza mie imi place sa fac sarmalutze :P si e o adevar... Jun 2 2006, 10:32 AM
bubulina in general nu ma incumet sa fac mincarurile care n... Jun 2 2006, 10:45 AM
elly :estifftopic: Iti zic eu cum sa faci maioneza, ies... Jun 4 2006, 09:01 AM
bubulina merci mult Elly
pot sa le amestec din prima toate... Jun 7 2006, 08:48 AM
h_2004 hahahahahaha gagici :kiss:
Kalua :kiss: ce-ai ... Jun 5 2006, 03:00 AM
catalina77 Nu am facut si nici nu o sa fac vreodata cozonaci.... Jun 5 2006, 08:39 AM
kalua bubulino, mama ta are dreptate, uleiul se adauga p... Jun 7 2006, 07:49 PM
berbecutza woooowww...iaurt sa nu se taie maioneza..asta nu s... Jun 7 2006, 10:45 PM
bubulina merci mult la toata lumea
o sa incerc din nou sa ... Jun 8 2006, 08:20 AM
kalua berbecuto, n-am zis ca iaurtul ajuta atunci cand s... Jun 10 2006, 01:26 PM
Dore Desi gatesc relativ bine, in sensul ca nu s-a plan... Jun 11 2006, 07:28 AM
berbecutza am citit prea repede , kalua :blush:
oricum vre... Jun 11 2006, 10:49 AM
kalua dore, ia spune tu aici cum faci clatitele, nu exis... Jun 11 2006, 06:55 PM
pescarush vad ca nu-s singura care nu face cozonaci.
eu am r... Sep 30 2006, 02:28 PM
Leea Sa nu radeti de mine, eu gatesc cate-n luna si-n s... Sep 30 2006, 03:44 PM
berbecutza
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 5th November 2025 - 08:47 AM |
|
|