![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bun, daca tot sintem noi gospodine de numa-numa, cred ca ar fi cazul sa spunem si ce treburi casnice NU ne place sa facem.
Eu detest sa: - calc; ma omoara calcatul, imi da dureri de cap. La propriu. - scutur/bat covorul; chestia asta ma deprima, io cu batatatoru` nu sintem cei mai buni prieteni si sa mor de am de gind sa devin. - adun paianjenii de pe pereti; nu ma incinta ideea de a sta intr-un echilibru mai mult decit precar pe diferite mobile, intinzind-ma ca gumilasticul ca sa adun arahnidele alea nenorocite car enu au alta treaba decit sa isi faca pinze pe peretii mei. - streg praful: nu mi se pare o activitate creativa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() |
sushi |
![]()
|
Musafir ![]() |
- calc; ma omoara calcatul, imi da dureri de cap. La propriu. io le bag in uscatorul electric si le scot calde la 30 de grade, le impatur si arata ca si calcate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cand n-am avut uscator mi-am dat seama ca exista unele tehnici dupa care se intind rufele pe sarma astfel incat sa nu se mototoleasca. scuturate bine inainte si apoi impaturate in momentul luarii de pe sarma, sunt perfecte. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th August 2025 - 05:48 PM |
|