![]() |
![]() |
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
...exista asa ceva?Am gasit in prezentarea catorva produse,specificatia"bronz de durata,rezistent la apa",dar pe nici unul nu am vazut sa scrie asta pe ambalaj.(de la herbagen,de ex)
Cunoasteti vreunul? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Vai de capul meu! Si cum miroseau? Nu, mai bine sa nu imi spui... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Un strat de bronz amestecat cu un strat de jeg, plus un miros de transpiratie le transforma in staruri?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
mama sa nu te speli e crima curata mai ales pe canicula asta, pai eu una as lesina instantaneu de la un astfel de miros (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
eu am renuntat la autobronzant tocmai din cauza mirosului cine nu stie mai ales barbatii ar putea sa creada ca cine stie ce avem de emanam un astfel de miros (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Mai voi nu intelegeti cum e cu bronzul asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , se obtine f greu si cand il obtii nu vrei sa renunti asa usor la el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Tipa se spala asa pe parti, nu pot spune ca mirosea urat dar nici n-a facut dus vreo saptamana dupa ce a venit de la mare. Mi-a zis apoi ca si prietenele ei cu care a fost la mare la fel fac, fara apa prea multa ca sa nu strice frumusete de negreala (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 09:29 AM |
|