![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La mine nu lipsesc niciodata din casa o gramada:
-frisca lichida (scumpul meu bea cafeaua cu asa ceva in loc de lapte) -paste, glas noodles -suc de agave, zahar, fructoza -faina alba, faina integrala, faina de naut -batoane de vanilie -ciocolata 70% cacao -linte de mai multe feluri, naut, fasole uscata de mai multe feluri, mazare uscata -conserve cu rosii dezpielitate in suc de rosii -mustar de mai multe feluri -capere -alune, migdale, nuci (intregi, macinate, foite - cateodata nu le am pe toate in toate formele) -otet de mai multe feluri -ulei de mai multe feluri -orez de mai multe feluri -unt -sare de mai multe feluri, piper la fel (numai boabe), o gramada de condimente (inghesuite pe doua etaje ale unui dulap) -praf de copt -cafea boabe -marar si patrunjel tocat marunt congelat -ceaiuri diferite -ceapa -usturoi -cel putin un fel de branza -cel putin un fel de salam sau sunca sau mezel proaspat -bulion -oua Ce aveti voi in arsenalul de baza? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
si eu sunt strangatoare rau, om fi ramas cu sechele din vremurile alea...
nu ma apuc sa enumar tot, dar ce e sigur : toate condimentele posibile (pana si chimen, pe care il detest), cel putin 4-5 feluri de branza, vara legume si verdeturi (cimbru, busuioc proaspat), rosii la conserva, ardei iuti in toate formele (proaspeti, uscati intregi, macinati, pasta), 20 de feluri de ceai (sau mai multe, fara exagerare), cateva tipuri de orez, cafea (desi incerc sa ma las), ceva legume congelate, faina si drojdie (ca fac paine destul de des), naut si linte, miere, sos de soia si sos iute chinezesc, ulei de masline si de porumb, pasta de susan... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 10:07 PM |
|