![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 150 Joined: 8-December 05 Member No.: 31 ![]() |
Va rog mult, cine imi da si mie o reteta de rulada diplomat? Vreau sa fac sambata!!! Saru' mana anticipat!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Cremsnit fals (poate o stiti sub alt nume eu asa am botezat-o)
300gr zahar...8 oua ...250gr unt(margarina)...9 linguri faina ....1 litru lapte ....3- 4 plicuri zahar vanilat galbenusurile se freaca cu zaharul, apoi adauga untul topit si racit, faina, laptele si zaharul vanilat si la sfr se adauga albusurile batute spuma. Se unge o tava mare de aragaz , de-alea care se vand deodata cu aragazul NU se tapeteaza cu faina. Se coace la foc tare 10-15 minute apoi la foc mic, minim chiar, 1ora si jumatate (chiar atat trebuie tinuta) ..... se taie cand s-a racit, arata ca un cremsnit pt ca foile s-au separat singure din compozitie. N-am incercat niciodata intr-o tava mai mica, dar am sa o fac maine .... prajitura e o idee mai inalta decat grosimea degetului |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 08:40 PM |
|