![]() |
![]() |
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
fetelor,ati auzit sa existe asa ceva?am intrebat peste tot si se uitau la mine ca la felul 14...
care e diferentza intre waterproof si rezistent la transfer? pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
fetelor,ati auzit sa existe asa ceva?am intrebat peste tot si se uitau la mine ca la felul 14... care e diferentza intre waterproof si rezistent la transfer? pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) da exista fdt waterproof (=rezistent la apa) si e indicat atunci cand intrii in apa si nu vrei sa ti se scurga (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) fondul de ten. in acelasi timp este mai greu de indepartat si cred eu ca incarca pielea ceva mai mult. rezistent la transfer inseamna (pentru mine cel putin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) sa nu se ia cand dai cu mana, cand te pupi cu cineva |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
da exista fdt waterproof (=rezistent la apa) si e indicat atunci cand intrii in apa si nu vrei sa ti se scurga (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) fondul de ten. in acelasi timp este mai greu de indepartat si cred eu ca incarca pielea ceva mai mult. rezistent la transfer inseamna (pentru mine cel putin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) sa nu se ia cand dai cu mana, cand te pupi cu cineva of,maria,stii sigur ca exista?am cautat pe net si nimic..asta ca sanu mai mentionez ca vanzatoarele se uita ciudat cand le cer asa ceva..si am fost in muuulte magazine,am cam eliminat posibiliteatea asta la l'oreal,maybelline,seventeen,deborah,bourjouis,radiant,lancome,channel...of,ma i pe toate ....unde sa mai caut??? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 02:04 PM |
|