![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
cineva spunea:
"ca sa nu existe rutina trebuie sa ne gandim TOT TIMPUL ce i-ar place partenerului si sa-l surprindem" cum evitam aparitia obisnuintei, rutinei, plictisului in relatie? ce-ati face voi ca sa va surprindeti placut partenerul/partenera? |
|
|
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata!
Dragutelor, eu am 18 ani de casnicie, aproape 19...si simt de multe ori rutina asta, mai ales cand il vad pe amore mio in pozitia draga lui, adica revarsat in pat precum o foca pe banchiza, cu telecomanda in mana...la noi e o mare problema...el ar fi fost o casnica perfecta, eu as fi fost un marinar indragostit de mare...so, tb sa fac tot timpul ceva, ca sa nu innebunesc! Noroc ca imaginatia mea e debordanta, problema e ca amore mio imi zice tot timpul ba ca sunt in criza varstei, ba ca nu le-am avut pe toate(la cap) din start...ei, pai sa ma mai agit sa omor monotonia din fasa, cand lui ii place asa???? Ce fac eu cand simt ca-mi vine sa-l omor?! Imi incarc bateriile, sar la gatul lui(la figurat) si-l invit undeva, numa numa sa nu-l mai vad in simbioza perfecta cu telecomanda si patul!!!! Dar tb sa recunosc ca el a inceput sa imbatraneasca psihic, iar eu intineresc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ....si n-am cu cine!!! Alte metode(norocul meu e ca-i plecat din localitate de luni pana vineri):....le zic in episodul urmator, ca-mi trebe ceva curaj....s-ar putea sa va speriati si chiar sa-mi spuneti ca sunt in criza varstei.... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 01:30 PM |
|