![]() |
![]() |
fortelady |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Am tot citit pe net si nu numai despre cum se "rup in figuri" barbatii cum ca masina pe care o au e "aspirator de femei".
de curiozitate - pentru voi ar conta ce masina conduce partenerul/potentialul partener? in ce masura? nu cred ca se incadreaza aici dar nici in alta parte nu cred ca s-ar incadra. imi dau seama ca pentru mine e un pic ciudat- nu m-ar deranja ca barbatul care ma intereseaza sa nu aiba masina deloc, sa circule cu transportul in comun. mi s-a intamplat de nenumarate ori sa-mi car cu masina barbatul care era in perioada aia in viata mea , fara ca respectul meu fata de el sa scada cu ceva. nu mi-ar atrage in schimb deloc atentia (sau si mai rau, ar primi inconstient o bila neagra) daca ar avea o dacie de la 1900 toamna, eventual mostenita de la cine stie ce unchi - si m-ar plictisi teribil sa-mi explice cum dacia aia (o masina care a fost totusi buna la vremea ei) daca o turezi, ii faci si-i dregi zboara mai ceva ca un boeing. poate e faptul ca nu imi place ca un om tanar se agata de un simbol al trecutului asa cum e dacia (respect in schimb trabantistii, ladistii desi imi starnesc zambetul nu am nimic cu ei, si ador broscutele ). asta asa, la prima vedere. voua din ce masina v-ar place sa va deschida portiera la prima intalnire? (repet, prima intalnire, deci nu stiti cat de romantic, sensibil, dragut si amabil poate fi domnul respectiv si ce suflet minunat are). si de ce??? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 6 Joined: 8-July 07 Member No.: 1,913 ![]() |
nu apreciez baietasii shmecheri care incearca sa atraga atentia cu ajutorul masinii lor,mi se par imaturi si foarte superficiali...nu conteaza ce marca de masina are iubitul dar mi se pare important sa stie sa conduca.Eu ma simt mai in siguranta langa un tip care stie sa conduca bine (IMG:style_emoticons/default/rain.gif) pentru mine este un test de maturitate
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
majoritatea femeilor habar nu au de caracteristicile unei masini. asa ca nu le intereseaza masina. le intereseaza faptul ca o data cu masina aia i se ofera niste lux in plus. si se pot lauda cu ce masina are prietenul etc...
oricum masina ajuta la agatat, cum ajuta si cainele, si florile si multe alte utilitati. daca insa cineva crede ca un bugatti o sa faca relatia in locul lui/ei se inseala amarnic. obiectele sunt utile pana la o limita. dupa, contezi tu...poate de asta sunt nefericiti unii oameni bogati: nu le lipsesc utilitatile, dar le lipseste sufletul (a nu se intelege bunatate ultimul cuvant). As fi ipocrita sa spun ca pentru mine nu conteaza daca nu are masina. Ba conteaza. Eu de cand am implinit 18 ani am masina, la inceput o Dacie, ca tot incepatorul pe atunci, iar de 2 ani o masina destul de buna de care sunt foarte mandra. Am 9 ani de cand conduc si pot spune ca nu prea m-as mai descurca cu mijloacele de transport in comun. Prefer ca prietenul, iubitul sau sotul sa aiba o masina rezonabila, cel putin la valoarea celei pe care o detin. Poate veti spune ca sunt snoaba dar din punctul meu de vedere barbatul de langa mine trebuie sa aiba un nivel social cel putin egal cu cel pe care-l am eu. Atat timp cat pe mine ma duce capul si am un serviciu care imi permite sa platesc o rata la o masina bunicica imi e greu sa cred ca un barbat nu poate face mai mult decat sa-si intretina o Dacie din 1900 toamna. o conceptie destul de matura si rar intalnita. cei doi trebuie sa fie egali ca venit si eventual ca statut social. Bai eu m-am obisnuit. Nu stiu cum e in alte orase, dar in Timisoara din 5 masini tari ce trec pe langa mine 3 au femei la volan (si in mare parte femei f tinere si f bune) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si nu e vorba ca vezi-doamne toate s-au prostituat sa puna mana pe masinile alea. Cele mai multe sunt fete de bani gata, care au primit masina cadou de la parinti, apoi mai sunt cele care au o cariera ce le permite sa isi cumpere o masina scumpa, mai sunt si multe care au lucrat cativa ani prin tari straine (treaba lor ce (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) si s-au intors cu masina de acolo, etc etc. Va garantez eu ca prostituatele de rand nu au in veci bani sa isi cumpere masini tari (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) asa ca expresia aia cu "cata p**** ai supt sa iti iei masina asta?" a fost inventata de barbati invidiosi care nu pot sa accepte ca unele femei pot avea masini mai scumpe ca a lor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) eu am cumparat masina acum 2 ani cand aveam 3 milioane si jumatate venit. acum cumpar una mult mai scumpa decat imi permit dintr-un venit de trei ori mai mare. femeile de care zici tu ar putea castiga pana la 20 - 30 de milioane doar din videochat, nu neaparat prostitutie. vrei sa spui ca o tipa strangatoare nu iti poate parca ultimul tip de bmw la scara? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 12:31 AM |
|