![]() |
![]() |
miram |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, eu cred ca am paranoia.Daca il sun si nu imi raspunde, inseamna ca e cu alta.Daca il sun si imi raspunde, mi se pare ca e cu alta dar vorbeste codificat.Orice s-ar intampla, imi fac eu scenariui n care incep sa cred cu ardoare si tot mie imi fac rau.
Nu stiu ce sa mai fac.Cand sunt cu el, sunt sigura ca nu ma inseala dar cum ne despartim chiar si pentru cinci minute, parca inebunesc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Eu nu pastrez nimic. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 44 Joined: 4-May 07 From: Bucuresti Member No.: 1,581 ![]() |
Eu nu pastrez nimic. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Buna si scuze ca ma bag si eu in discutie. Vroiam sa apun ca eu pastrez toate lucrurile pe care le-am primit si mai am si o colectie de tricouri de la fostii prieteni. Am inceput din greseala cind tricoul unui ex a ramas la mine si nu i l-am mai dat. De atunci string tot ceea ce imi place. In plus am primit foarte multe bijuterii pe care nu le-as da. Din pacate aveam o cana foarte faina pe care scria ,,iubeste-ma, adora-ma, doreste-ma,, dar s-a spart. Era de la un prieten care a vrut mai mult dar nu a primit. In rest am o colectie de suveniruri iar prietenul meu nu zice nimic. Ba din contra cred ca tine cont de lucrurile primite de la altii atunci cind imi face un cadou, mai ales la bijuterii. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
gelozia este cea mai urata forma de ura. nu o sa fiu gelos niciodata....
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 08:21 PM |
|