IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> "Cere si ti se va da" - legea puterii universale a atractiei, "The secret"
Gee
post May 18 2007, 11:25 PM
Post #1

Contaminat
*

Group: Membru
From: Tm
Member No.: 1,657

Hello ladies! M-am inscris recent in comunitatea voastra si m-am gandit sa va propun un subiect de discutie bazat pe un documentar care mi-a starnit interesul,si anume "The secret".

Ideea de la care se pleaca in film este ca toti "functionam" dupa o putere a Universului-Legea Atractiei-care sustine faptul ca tot ceea ce ne inconjoara,toate intamplarile din viata noastra,fie ele bune sau rele,sunt lucruri pe care le-am atras prin puterea gandurilor noastre.Cu alte cuvinte,daca ne concentram mental si emotional asupra unui lucru,il vom atrage in viata noastra,chiar daca ne dorim sau nu.

Daca intelegem aceasta lege si daca reusim sa o aplicam,putem avea tot ceea ce ne dorim.

Ce parere aveti? Is it true? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
jolie
post Jul 31 2007, 02:31 PM
Post #2

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 1,478

Eu nu prea cred in chestiile astea...totusi ceva mi s-a intamplat....
Eram pe punctul de a ne lua un apartament, totul mergea ca pe roate, la un moment dat un " prieten" imi spune: Ce va pasa voua, aveti de toate, acum va luati si apartament!!! Am simtit o mare invidie (neintemeiata de altfel) si rautate in cuvintele lui. In urmatorul moment, m-a sunat sotul meu sa imi spuna ca propietarul s-a razgandit....cu apartamentul..si totul a picat:(

Am fost convinsa ca "prietenul" a atras raul....sau poate a fost doar nevoia mea de a da vina pe cineva!

+Quote Post
geoo
post Jul 31 2007, 03:12 PM
Post #3

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

sincer eu am cam devenit dependenta de legea asta (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) !
desi la inceput credeam ca sunt simple coincidente...pe parcurs m-am gandit sa testez mai amlpu fenomenul si spre surpriza mea....am ajuns la concluzia ca puterea gandului, autosugestiei si a optimismului fac 90% din treaba!

Chiar daca pare ca tine de partea paranormala aceasta lege poate avea o explicatie cat se poate de logica! Gandind ca detinem un lucru foarte ravnit, gandind ca NIMIC nu ne va putea sta in cale sa ajungem la el deja indepartam toate barierele psihice pe care tot noi ni le ridicam in cale astfel putem rezolva problemele aparute intr-o maniera mai calma si cu o rata de succes mai mare.

Desi am inceput cand eram mica...si ma concentram pe nu stiu ce bluza sau pantalon.....acum am ajuns sa-mi ghidez afacerea si viata pe lucruri care desi par imposibile, eu mi le pun in plan si in timp (depinde de gradul lor de imposibilitate (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) le ating! Surprinzator chiar zilele astea am atins pragul impus acum un an! M-a lovit atat de repede, atat de tare si pe nepregatite....incat o sa-mi ia probabil o luna sa imi revin din euforie si bineinteles din dezechilibrul aferent! Se pare ca inca trebuie sa mai invat ca nu ajunge sa ma concentrez pe un lucru....ci si material ar trebui sa ma pregatesc pt el (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd May 2025 - 10:39 AM