![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 3 Joined: 1-August 07 Member No.: 1,961 ![]() |
mda, deci eu de exemplu, am 16 ani si 1.78 si aproximativ 52 kg:). Pana acum totul este foarte ok. Dar incepe incet incet sa-mi apara celulita , si ma sperie chestia asta. Acum chiar nu am cum sa ajung la sala. Sunt destul de ocupata si cu scoala si cu o mie de probleme si nu am timp si de sala:(. Si chiar nu vreau sa ma ingras sau sa am celulitaa =(
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Cu rolele nu ajuta prea mult daca mergi lejer ,ajuta catva daca mergi in viteza, da sa nu te astepti la rezultate spectaculoase. Acum ma dau just for fun si merg la cumparaturi cu ele pe unde nu sunt marcaje ca n-ai voie cu rolele stupid marcaj, cica incurajeaza lumea sa nu mai polueze atmosfera da piste de role nu marcaje ca n-ai voie cu ele in x si y locuri se bat cap in cap.
Eu ma dau de vre-o 2 ani si daca nu ma duceam la aerobic nu slabeam cine stie ce.Ceva muschi la picioare si la fund mai rezistenti la efort. Acum iara n-am mai ajuns la sala de vre-o 2 luni si iara cresc ca cozonacul (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 02:57 PM |
|