![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
M-am decis sa deschid acest topic in speranta ca poate o sa reusim sa tragem si o concluzie la sfarsit despre asa zisa 'evaziune' parteneriala pe care unele persoane o comit...
De ce unii oameni calca stramb? Unele raspunsuri ar fi: - sexul a ajuns rutina - au fost inselati la randul lor - ii incita provocarea - le stimuleaza ego-ul - nu pot spune 'nu' - au un partener cicalitor - partenerii le permit - nu-si mai iubesc partenerul Voi ce credeti? :) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
Tsunami si missu
stati putin! despre ce vorbim aici? daca vorbim incercarea de a evita rutina in viata in doi, de zi cu zi, atunci da, una dintre solutii ar fii sa incerci sa-l surprinzi pe celalalt. placut. si des (daca-ti da mana si imaginatia!). ca focul iubirii sa nu se transforme intr-un parlit de foculet langa care sa stai crispat si cu grija ca rasuflarea ta sa nu-l stinga! dar cand sexul ajunge o rutina? ce poti face? daca la capitolul schimbat pozitii, loc, etc... ai tot incercat...si incercat...pana s-a epuizat repertoriu! si dorinta! si placerea de a mai experimenta ceva. se poate intampla si asta nu? si atunci ce faci? ce poti face? o varianta nu ar fi aceasta: sa schimbi partenerul/partenera? nu? (daca voi cunoasteti alta varianta, spuneti!) si, in alta ordine de ideei,sa va mai spun ceva: nu vreau sa fiu inteleasa gresit, sa trageti concluzii pripite. dar eu, spre exemplu, imi doresc sa simt dragostea in orice detaliu, sa ma aflu in umbra oricarei straluciri din privirile barbatului meu...iar daca el uita asta, atunci, sa-si asume banuiala ca l-as putea insela... pt ca imi asum fericirea de a fi iubita, exact asa cum vreau... si-mi asum si lacrimile de femeie inselata. sunt cele mai sarate si mai grele si lasa urme adanci atunci cand cad pe viata ta...dar decat sa-mi petrec noptile hohotind mai aprig decat ploile verii, mai bine imi las lacrimile sa cada pe umerii unui barbat minunat, care sa ma vrea si plansa si nedumarita si nesarutata indeajuns... si cu asta Mistaco, cred ca ti-am raspuns si tie, cum stau eu la capitolul "frica"! :P |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 02:22 AM |
|