![]() |
![]() |
Izabell |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna
Sunt Izabela si sunt noua pe forum desi de mult timp urmaresc discutiile voastre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am 22 ani si am o problema. Sunt impreuna cu prietenul meu de cateva luni si totul merge bine. Vad ca el ma iubeste, ne stim de mult timp si am incredere in el.Dar din punct de vedere sexual avem probleme. Si asta din cauza mea. Eu nu mi-am inceput viata sexuala deoarece in timpul liceului am fost violata,si nici acum nu am trecut peste deoarece nu am vorbit nu nimeni si am tacut din gura. Am incercat sa rezolv problema ducandu-ma la un psiholog dar sechelele au ramas. Si imi e frica sa nu-l pierd pe el din cauza sexului,pt ca eu in momentele noastre de tandrete cand vine vorba sa 'trecem' mai departe ma blochez. El nu ma preseaza absolut deloc. I-am spus problema, desi nu am intrat deloc in detalii pt ca mi-e greu sa vb despre asta si mi-a zis ca nu-i nimic, ca are rabdare cu mine. Dar il vad ca ii vine greu sa fie abstinent, si ma intreb daca nu o sa vina ziua cand o sa-mi spuna ca s-a saturat de toata situatia asta. Si nu stiu ce sa fac. O zi buna! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
E usor de vorbit din afara, insa sunt convinsa ca rana nu e asa usor de depasit la nivel subconstient. Adica fata pur si simplu nu doreste sex pentru ca mintea ei asociaza inconstient asta cu ceva neplacut. Prin urmare, vrea sa isi depaseasca trauma, dar nu pentru a simti ea insasi placerea (in care nici nu crede ;-) ) ci pentru a-l satisface pe iubit.
Din pacate nu sunt capabila de a sfatui pe tema asta, ma gandesc doar ca ar trebui sa iti educi sufletul sa ierte momentul respectiv si mai ales pe tipul in cauza si treptat, treptat, sa uiti. Eu in locul tau as marturisi prietenului, daca ai multa incredere in el, ca sa priceapa si el ca nu esti absurda si ca, alaturi de iubirea lui, vrei sa depasesti blocajul asta. Curaj! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 07:36 PM |
|