![]() |
![]() |
Izabell |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna
Sunt Izabela si sunt noua pe forum desi de mult timp urmaresc discutiile voastre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am 22 ani si am o problema. Sunt impreuna cu prietenul meu de cateva luni si totul merge bine. Vad ca el ma iubeste, ne stim de mult timp si am incredere in el.Dar din punct de vedere sexual avem probleme. Si asta din cauza mea. Eu nu mi-am inceput viata sexuala deoarece in timpul liceului am fost violata,si nici acum nu am trecut peste deoarece nu am vorbit nu nimeni si am tacut din gura. Am incercat sa rezolv problema ducandu-ma la un psiholog dar sechelele au ramas. Si imi e frica sa nu-l pierd pe el din cauza sexului,pt ca eu in momentele noastre de tandrete cand vine vorba sa 'trecem' mai departe ma blochez. El nu ma preseaza absolut deloc. I-am spus problema, desi nu am intrat deloc in detalii pt ca mi-e greu sa vb despre asta si mi-a zis ca nu-i nimic, ca are rabdare cu mine. Dar il vad ca ii vine greu sa fie abstinent, si ma intreb daca nu o sa vina ziua cand o sa-mi spuna ca s-a saturat de toata situatia asta. Si nu stiu ce sa fac. O zi buna! |
|
|
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Izabell (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
Imi pare rau de suferinta din trecut,cum spunea si Claudia este usor sa vorbesti din afara dar gandeste-te daca merita sa-ti prelungesti suferinta.Ai suferit o trauma si te cred ca e greu sa o depasesti mai ales cand vine vorba de sex dar viata e facuta din dragoste si cele mai multe dintre rani se vindeca prin dragoste,prietenul tau te iubeste si sunt sigura ca va avea grija sa te mangaie si sa fie tandru iar mai apoi cine stie daca nu cumva chiar vei depasi trauma...Bineinteles conteaza si ca tu sa fii sigura ca vrei sa faci pasul asta pentru ca tu simti asa si nu pentru prietenul tau si nu in ultimul rand, daca te vei decide sa mergi mai departe cu el nu te gandi ca faci sex, gandeste-te ca faci dragoste...lasa-te purtata de ceea ce simti si totul va fi mai usor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ai grija de tine! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 07:38 PM |
|