IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Frica de a-l pierde
Izabell
post Aug 2 2007, 08:43 AM
Post #1

Musafir

Buna
Sunt Izabela si sunt noua pe forum desi de mult timp urmaresc discutiile voastre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am 22 ani si am o problema.
Sunt impreuna cu prietenul meu de cateva luni si totul merge bine. Vad ca el ma iubeste, ne stim de mult timp si am incredere in el.Dar din punct de vedere sexual avem probleme. Si asta din cauza mea. Eu nu mi-am inceput viata sexuala deoarece in timpul liceului am fost violata,si nici acum nu am trecut peste deoarece nu am vorbit nu nimeni si am tacut din gura. Am incercat sa rezolv problema ducandu-ma la un psiholog dar sechelele au ramas.
Si imi e frica sa nu-l pierd pe el din cauza sexului,pt ca eu in momentele noastre de tandrete cand vine vorba sa 'trecem' mai departe ma blochez. El nu ma preseaza absolut deloc. I-am spus problema, desi nu am intrat deloc in detalii pt ca mi-e greu sa vb despre asta si mi-a zis ca nu-i nimic, ca are rabdare cu mine. Dar il vad ca ii vine greu sa fie abstinent, si ma intreb daca nu o sa vina ziua cand o sa-mi spuna ca s-a saturat de toata situatia asta. Si nu stiu ce sa fac.
O zi buna!
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
angeldust
post Aug 2 2007, 01:15 PM
Post #2

Musafir

Izabel, cu siguranta psihologul la care ai fost nu era bun de nimic din moment ce tu inca nu ai depasit aceasta frica dupa atata amar de vreme. Ca asta e singura certitudine din viata ta pana acum din ce observ : FRICA - frica de a-l pierde, frica de a face sex, frica de a-ti deschide sufletul in fata lui, frica de dezamagire, etc. Nimeni nu o sa iti poata garanta vreodata ca un om merita iubirea ta sau ca nu o sa fii dezamagita. Asa e viata, trebuie sa risti ca sa poti trai si partile ei frumoase. Si e chiar minunat sa faci sex si e mare mare pacat sa nu te poti bucura de aceasta experienta. Nu trebuie sa iti fie frica sa traiesti, chiar daca nu o sa fie mereu toate bune si frumoase. Stiu ca nu e Tupac vreun mare filozof (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar are el o melodie in care spune "I'd rather die like man than live like a coward" si eu zic ca avea mare dreptate.

Eu zic sa iei taurul de coarne si sa incerci sa te vindeci singura. Nimeni nu te poate ajuta mai mult decat ai putea sa o faci tu pentru ca nimeni nu are un interes mai mare.

Intre timp, pana gasesti un psiholog bun, poti incerca pe http://psychologytoday.com/ , unde o sa gasesti multe articole care o sa iti mai raspunda poate la niste intrebari ce te framanta.

Eu inclin sa ii dau putin dreptate lui leo (wow! ma mir si eu ca fac asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). Nu stiu daca prietenul tau e cea mai buna persoana cu care sa vorbesti in momentul de fata. Normal ca la un moment dat va trebui sa ii spui, dar momentan nu cred ca e cazul sa intri in detalii. El trebuie sa stie doar ca ai de depasit o trauma si sa fie intelegator si rabdator. Mai degraba vorbeste cu cineva care nu te cunoaste in viata de zi cu zi si cu care poti fi 100% cinstita despre ce simti si ce s-a intamplat. Te ajuta sa vorbesti despre asta o vreme, sa intelegi si sa faci pace cu tine, dar trebuie sa ai in vedere ca la un moment dat trebuie sa lasi povestea in urma. Tocmai exact asta NU vrei : sa o retraiesti de zeci de mii de ori.

Multa bafta si sa stii ca noi suntem alaturi de tine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Izabell   Frica de a-l pierde   Aug 2 2007, 08:43 AM
leo   Buna Sunt Izabela si sunt noua pe forum desi de mu...   Aug 2 2007, 08:57 AM
Izabell   Stiu ca ai dreptate Leo.Si eu ma mir cum dupa atat...   Aug 2 2007, 09:11 AM
claudia_electra   E usor de vorbit din afara, insa sunt convinsa ca ...   Aug 2 2007, 09:56 AM
kary_pink   Izabell :welcome: Imi pare rau de suferinta din ...   Aug 2 2007, 10:39 AM
geoo   Izabell :welcome: scumpa mea, daca ramai doar tu...   Aug 2 2007, 10:57 AM
Izabell   Urasc sa apar ca o victima,dar imi e tare greu.De ...   Aug 2 2007, 12:14 PM
claudia_electra   La biserica te atrage gandul sa mergi? Poate ai un...   Aug 2 2007, 12:20 PM
oliviana   La biserica te atrage gandul sa mergi? Poate ai un...   Sep 2 2007, 10:37 AM
midnight   Izabell, orice ti-ar spune unii si altii, nu trebu...   Aug 2 2007, 12:29 PM
Izabell   La Biserica merg,nu pe cat de des mi-as dori eu,da...   Aug 2 2007, 12:29 PM
claudia_electra   Pot sa-ti recomand eu un preot :-), la care din pa...   Aug 2 2007, 12:46 PM
Izabell   Midnight, ma linisteste intr-un fel ce-mi spui tu....   Aug 2 2007, 12:48 PM
claudia_electra   Cu mult drag. E un preot cu suflet tare tanar :) ...   Aug 2 2007, 12:51 PM
leo   izabell taie tot ce au spus ele! nu ii spune ...   Aug 2 2007, 01:04 PM
geoo   izabell taie tot ce au spus ele! nu ii spune ...   Aug 2 2007, 01:14 PM
leo   leo...eu m-am mai lovit de conceptele tale si ince...   Aug 2 2007, 01:46 PM
claudia_electra   izabell taie tot ce au spus ele! Leo, daca p...   Aug 2 2007, 01:26 PM
angeldust   Izabel, cu siguranta psihologul la care ai fost nu...   Aug 2 2007, 01:15 PM
angeldust   Din punctul meu de vedere e mai sigur sa nu il bag...   Aug 2 2007, 01:34 PM
Dore   Izabell, mi se pare că tu nu-l iubeşti p...   Aug 2 2007, 04:59 PM
leo   Izabell, mi se pare că tu nu-l iubeşti p...   Aug 3 2007, 09:01 AM
geoo   as vrea sa vad si eu un barbat violat care are o t...   Aug 3 2007, 11:31 AM
leo   sunt destul de sigur ca o femeie se echilibreaza m...   Aug 3 2007, 01:47 PM
angeldust   Daca tot ai asa multa experienta pe tema asta prob...   Aug 3 2007, 09:22 AM
angeldust   Eh vezi leo...gandesti exact ca un...barbat! :...   Aug 3 2007, 01:52 PM
leo   Eh vezi leo...gandesti exact ca un...barbat! :...   Aug 6 2007, 11:30 AM
Dore   Cānd am spus: mă refeream la un bărb...   Aug 6 2007, 06:27 PM
angeldust   Pai si atunci Dore cum o sa se mai vindece ea de p...   Aug 6 2007, 07:03 PM
Dore   Ştiu şi eu ... poate după ce īnva...   Aug 6 2007, 10:39 PM
leo   Ştiu şi eu ... poate după ce īnva...   Aug 7 2007, 12:19 PM
Dore   Presupunānd că pānă acum ar fi īncercat ...   Aug 7 2007, 04:14 PM
angeldust   Cred ca ar trebui sa mai asteptam si ceva input de...   Aug 7 2007, 04:53 PM
Dore   Ai dreptate, angie. :lol: Ne cam pierdem vremea pe...   Aug 7 2007, 05:12 PM
leo   Ai dreptate, angie. :lol: Ne cam pierdem vremea pe...   Aug 8 2007, 09:14 AM
Izabell   Imi pare sincer rau ca nu am mai raspuns. Nu am di...   Aug 13 2007, 08:03 AM
leo   Imi pare sincer rau ca nu am mai raspuns. Nu am di...   Aug 13 2007, 12:21 PM
Izabell   Stiu Leo..stiu. Si probabil de asta si doare atat ...   Aug 13 2007, 01:17 PM
leo   pai nu sta acasa....iesi in oras cu prietenele. fl...   Aug 13 2007, 03:47 PM
angeldust   Eu zic asa...ok, clar barbatul asta nu era pentru ...   Aug 13 2007, 04:15 PM
enya   hmm... daca te iubeste (si se pare ca da) cu adeva...   Sep 18 2007, 05:28 PM
ela5   chiar daca nu se compara cu ce ai patit tu, isabel...   Oct 4 2007, 04:54 PM
Maąt   :welcome: la noi, ela!   Oct 4 2007, 09:07 PM
ariana_aurelia   Buna Sunt Izabela si sunt noua pe forum desi de mu...   Oct 11 2007, 03:50 PM

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 07:27 PM