![]() |
![]() |
Izabell |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna
Sunt Izabela si sunt noua pe forum desi de mult timp urmaresc discutiile voastre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am 22 ani si am o problema. Sunt impreuna cu prietenul meu de cateva luni si totul merge bine. Vad ca el ma iubeste, ne stim de mult timp si am incredere in el.Dar din punct de vedere sexual avem probleme. Si asta din cauza mea. Eu nu mi-am inceput viata sexuala deoarece in timpul liceului am fost violata,si nici acum nu am trecut peste deoarece nu am vorbit nu nimeni si am tacut din gura. Am incercat sa rezolv problema ducandu-ma la un psiholog dar sechelele au ramas. Si imi e frica sa nu-l pierd pe el din cauza sexului,pt ca eu in momentele noastre de tandrete cand vine vorba sa 'trecem' mai departe ma blochez. El nu ma preseaza absolut deloc. I-am spus problema, desi nu am intrat deloc in detalii pt ca mi-e greu sa vb despre asta si mi-a zis ca nu-i nimic, ca are rabdare cu mine. Dar il vad ca ii vine greu sa fie abstinent, si ma intreb daca nu o sa vina ziua cand o sa-mi spuna ca s-a saturat de toata situatia asta. Si nu stiu ce sa fac. O zi buna! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Izabell, mi se pare că tu nu-l iubeşti pe omul ăsta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Atunci de ce te temi că ai putea pierde un om pe care nu-l iubeşti?
Spui că el te iubeşte şi că vă cunoaşteţi de multă vreme, dar nu poţi avea relaţii sexuale cu el. Păi dacă îl iubeai şi frigea carnea pe tine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ştii tu ... sau, defapt, nu ştii, fiindcă tot ce ştii tu despre sex se numeşte abuz. Dacă cineva are să-ţi schimbe vreodată harta mentală despre sex, atunci un om care te iubeşte este cel mai nimerit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dă-i o şansă şi lui, totuşi! Te laşi închisă în cercul vicios al nehotărârii şi îţi faci mai mult rău decât bine. Poate ţi-e frică să rămâi singură, nu că îl pierzi. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ghinion: toţi bărbaţii normali cu care vei avea o relaţie vor vrea sa aveţi o viaţă sexuală împreună. Dacă după încercările pe care le vei face la sfatul fetelor (informaţii de pe net, sfătuirea cu un preot sau cu un psiholog, etc.) tot nu reuşeşti să treci peste incapacitatea ta de a avea relaţii sexuale ... ar trebui să ai o relaţie cu un bărbat care are aceeaşi problemă. Pe acela ai avea mai puţine şanse să îl ... pierzi. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
Izabell, mi se pare că tu nu-l iubeşti pe omul ăsta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Atunci de ce te temi că ai putea pierde un om pe care nu-l iubeşti? Spui că el te iubeşte şi că vă cunoaşteţi de multă vreme, dar nu poţi avea relaţii sexuale cu el. Păi dacă îl iubeai şi frigea carnea pe tine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ştii tu ... sau, defapt, nu ştii, fiindcă tot ce ştii tu despre sex se numeşte abuz. Dacă cineva are să-ţi schimbe vreodată harta mentală despre sex, atunci un om care te iubeşte este cel mai nimerit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dă-i o şansă şi lui, totuşi! Te laşi închisă în cercul vicios al nehotărârii şi îţi faci mai mult rău decât bine. Poate ţi-e frică să rămâi singură, nu că îl pierzi. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ghinion: toţi bărbaţii normali cu care vei avea o relaţie vor vrea sa aveţi o viaţă sexuală împreună. Dacă după încercările pe care le vei face la sfatul fetelor (informaţii de pe net, sfătuirea cu un preot sau cu un psiholog, etc.) tot nu reuşeşti să treci peste incapacitatea ta de a avea relaţii sexuale ... ar trebui să ai o relaţie cu un bărbat care are aceeaşi problemă. Pe acela ai avea mai puţine şanse să îl ... pierzi. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) as vrea sa vad si eu un barbat violat care are o trauma din asta. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) chiar ma gandesc cum i-ar sta. stiu bine ce vorbeste ea si o inteleg destul de bine (nu in totalitate dar atat cat poate un barbat). am cunoscut si eu o persoana cu aceeasi problema o data. eu am reusit sa vindec rana. in cazul unei traume atat de mari nu mai frige carnea ci se gripeaza tot mecanismul asa ca se ia de la inceput. si nu multi barbati au chef si rabdare. poate o data o sa scriu o carte din experienta mea pe tema asta. cred ca am ce povesti. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 07:56 PM |
|