![]() |
![]() |
fortelady |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Am tot citit pe net si nu numai despre cum se "rup in figuri" barbatii cum ca masina pe care o au e "aspirator de femei".
de curiozitate - pentru voi ar conta ce masina conduce partenerul/potentialul partener? in ce masura? nu cred ca se incadreaza aici dar nici in alta parte nu cred ca s-ar incadra. imi dau seama ca pentru mine e un pic ciudat- nu m-ar deranja ca barbatul care ma intereseaza sa nu aiba masina deloc, sa circule cu transportul in comun. mi s-a intamplat de nenumarate ori sa-mi car cu masina barbatul care era in perioada aia in viata mea , fara ca respectul meu fata de el sa scada cu ceva. nu mi-ar atrage in schimb deloc atentia (sau si mai rau, ar primi inconstient o bila neagra) daca ar avea o dacie de la 1900 toamna, eventual mostenita de la cine stie ce unchi - si m-ar plictisi teribil sa-mi explice cum dacia aia (o masina care a fost totusi buna la vremea ei) daca o turezi, ii faci si-i dregi zboara mai ceva ca un boeing. poate e faptul ca nu imi place ca un om tanar se agata de un simbol al trecutului asa cum e dacia (respect in schimb trabantistii, ladistii desi imi starnesc zambetul nu am nimic cu ei, si ador broscutele ). asta asa, la prima vedere. voua din ce masina v-ar place sa va deschida portiera la prima intalnire? (repet, prima intalnire, deci nu stiti cat de romantic, sensibil, dragut si amabil poate fi domnul respectiv si ce suflet minunat are). si de ce??? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 49 Joined: 2-August 07 From: Bucuresti Member No.: 1,971 ![]() |
pe zi ce trece devin tot mai snoaba. acum cativa ani ma urcam cu nonsalanta intr-o dacie ruginita prin care suiera vantul (nu exagerez!) si ma intrebam in timpul drumului daca o sa mai ajung la destinatie pentru ca biata masina dadea semne ca se va desprinde in bucati la urmatorul viraj. acum...ce sa mai zic...incerc sa-mi reprim tendinta asta de a judeca un barbat si dupa masina pe care o conduce, ma gandesc ca ar trebui sa-mi cunosc lungul nasului si nu-i cazul sa am astfel de pretentii (pe langa multe altele), dar e foarte foarte greu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) nu imi plac masinile exclusiv "de fite", gen decapotabila care sa-ti ia ochii, lamborghini nu stiu de care, insa un lexus e o masina draguta, nu? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(IMG:http://www.autoshow.ro/images/wallpaper/Lexus%20GS%20300_1280.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
pe zi ce trece devin tot mai snoaba. acum cativa ani ma urcam cu nonsalanta intr-o dacie ruginita prin care suiera vantul (nu exagerez!) si ma intrebam in timpul drumului daca o sa mai ajung la destinatie pentru ca biata masina dadea semne ca se va desprinde in bucati la urmatorul viraj. acum...ce sa mai zic...incerc sa-mi reprim tendinta asta de a judeca un barbat si dupa masina pe care o conduce, ma gandesc ca ar trebui sa-mi cunosc lungul nasului si nu-i cazul sa am astfel de pretentii (pe langa multe altele), dar e foarte foarte greu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) nu imi plac masinile exclusiv "de fite", gen decapotabila care sa-ti ia ochii, lamborghini nu stiu de care, insa un lexus e o masina draguta, nu? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://www.autoshow.ro/images/wallpaper/Lexus%20GS%20300_1280.jpg) da, bravo draga altceva porsche, bmw, etc. nu vrei? ca sunt din aceeasi categorie cu lexusul. si cam acelasi pret. tu chiar te ridici la prea mult. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 49 Joined: 2-August 07 From: Bucuresti Member No.: 1,971 ![]() |
da, bravo draga altceva porsche, bmw, etc. nu vrei? ca sunt din aceeasi categorie cu lexusul. si cam acelasi pret. tu chiar te ridici la prea mult. eu ma tachinam cu lexusul, nu-i cazul sa sari cu atentionarile ca ma ridic la prea mult; sint inalta, ma pot ridica si pe varfuri, daca-i nevoie. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
glumeam. chiar m-ai facut sa rad. am si eu o vorba de asta: "nu imi doresc mult de la viata, poate un mic cartier pe care sa il inchiriez si o casa, doua de vacanta in zone turistice, de preferat Miami".
nu e nimic gresit in a vrea prea mult. arta sta in a obtine ce vrei ca sa nu visezi vise. succes!!! a...apropo...un sfat (desi nu l-ai cerut): pune si tu accent pe altceva decat inaltime cand pui "pronumele" eu alaturi de acest atribut. nu vorbesti cu o femeie, iar primul lucru pe care l-am gandit este "inca una care se lauda cu ce i-a dat natura si nu cu ceea ce a castigat ea". no offense there!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 12:55 AM |
|