![]() |
![]() |
ciucinica |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
exista sau nu un barbat perfect?
tot vorbim de noi..si numai despre noi... ce daruim noi? si ce si cat cerem de la un barbat? ne satisface cu ceva daca ne-ar da luna de pe cer? ne-ar imblanzi cu diamante? cat suntem dispuse sa tindem noi spre perfectiune in dragoste? cat oferim noi in fiecare zi? suntem perfecte, de cerem perfectiune de la barbati? |
|
|
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Domle...din putzul gandirii mele, ca tot vine weekendu' si trebe sa-mi incep sedinta de relaxare asap: deci...fiti atente la baiatu....nu-mi doresc barbatul perfect, deoarece nici eu nu le am pe toate oricum...si vorba aia: suma tuturor viciilor trebe sa fie constanta! pai nu? asa ca se lasa de una, apare alta, ce apare? nu stim...deci e mai bine sa-l iei si sa-l ai de la inceput cu suma viciilor constanta si in cunostiinta de cauza....apoi, vorba lui Cher - o mare fomeie, din pct meu de vedere - in cautarea barbatului perfect, ne putem petrece timpul cu cei plini de defecte, nu?...eu asa decretez!
Care mai doreste, care mai pofteste? PS: cleo are dreptate, daca ma face sa rad, e pesfect...totu' e sa nu rad fiindca ma gadila.... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
totu' e sa nu rad fiindca ma gadila.... io nu ma supar daca imi gadila orgoliul... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (GLUMAAAA) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 10:31 AM |
|