![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 48 Joined: 9-December 05 From: Craiova Member No.: 68 ![]() |
Fetelor, voi ce lotiuni tonice folositi?
Sau.....nu folositi? :ametit: Luna asta nu am fonduri pentru Sensibio H2O asa ca voi folosi un demachiant crema si voi avea nevoie si de o lotiune tonica........sau nu?! Astept sa ma lamuriti voi! :-* P.S. Tenul meu e mixt, sensibil, cuperozic :'( |
|
|
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet, am citit ce scrie pe el si cred ca mi se potriveste. Mi l-am luat ieri din Centrofarm-ul de la Cora. Chiar voiam sa va intreb daca-l pot folosi si-n zona ochilor. Dar daca este demachiant, raspunsul vine de la sine.
Eu intai m-am demachiat cu Nivea Visage 2 in 1 si apoi m-am dat cu Sebium H2O. Dupa ce a intrat asta bine in piele, m-am dat cu apa termala de la Avene. Cred ca-s ok pasii, nu? Am intrat un pic in panica, ca mi-au aparut cateva cosulete si trebuiau exterminate. Umbland la ele, mai multe le-am agitat. Acum, vad ca lucrurile o iau pe drumul cel bun. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Sweet, am citit ce scrie pe el si cred ca mi se potriveste. Mi l-am luat ieri din Centrofarm-ul de la Cora. Chiar voiam sa va intreb daca-l pot folosi si-n zona ochilor. Dar daca este demachiant, raspunsul vine de la sine. Eu intai m-am demachiat cu Nivea Visage 2 in 1 si apoi m-am dat cu Sebium H2O. Dupa ce a intrat asta bine in piele, m-am dat cu apa termala de la Avene. Cred ca-s ok pasii, nu? Am intrat un pic in panica, ca mi-au aparut cateva cosulete si trebuiau exterminate. Umbland la ele, mai multe le-am agitat. Acum, vad ca lucrurile o iau pe drumul cel bun. Rox. H2O-ul trebuie folosit primul (e un demachiant foarte bun si puternic) apoi tamponezi fata cu un prosop uscat si GATA .... ma rog...mai poti folosi orice crema vrei!! Nu mai e necesar sa folosesti Nivea Visage ca demachiant, ajunge H2O-ul...si inca ceva NU este indicat sa se foloseasca in zona ochilor sau buzelor!! Eu deja sunt la a 5 sticla de H2O si nu as renunta nici moarta la el! Mi se pare ca e cel mai bun produs de curatare/hidratare/combatere pe care l-am gasit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 07:51 AM |
|