![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
cineva spunea:
"ca sa nu existe rutina trebuie sa ne gandim TOT TIMPUL ce i-ar place partenerului si sa-l surprindem" cum evitam aparitia obisnuintei, rutinei, plictisului in relatie? ce-ati face voi ca sa va surprindeti placut partenerul/partenera? |
|
|
![]() |
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai exact asta iti spuneam ca nu exista reteta generala. tu nu esti eu , eu nu sunt tu...
nu pot stii care e problema ta, a lui, a voastra...eu cred ca tu singura poti sa gasesti raspuns la intrebarea asta, sapa adanc... si alege momentul bun...timingu este important al dracu' degeaba iti spun io sa il duci sa sara cu parasuta daca lui ii place sa vada steaua- dinamo la Tv si cu berea in mana.... exagerez desigur. io stiu ca tu vrei raspuns simplu dar eu raspunsuri simple n-am :)) ce naiba sa fac :) d-alea gasesti in Cosmopolitan si alte reviste 10 sfaturi sa nu stiu ce: ia-ti nu stiu ce lenjerie, pune petale de trandafir prin casa pe aleea pina la pat, fa-i masaj in talpa, etc etc |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 07:35 AM |
|