![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
cineva spunea:
"ca sa nu existe rutina trebuie sa ne gandim TOT TIMPUL ce i-ar place partenerului si sa-l surprindem" cum evitam aparitia obisnuintei, rutinei, plictisului in relatie? ce-ati face voi ca sa va surprindeti placut partenerul/partenera? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
QUOTE pai exact asta iti spuneam ca nu exista reteta generala. tu nu esti eu , eu nu sunt tu... nu pot stii care e problema ta, a lui, a voastra... nope bulina... ai mers cu gandul...in alta directie :) daca vroiam sa vorbesc de problemele mele postam simplu si la obiect: "fetelor, am o problema si nu-i dau de capat. ce as putea face?" si insiram datele problemei... la topicul "evaziune...parteneriala" fahnell (daca-mi amintesc bine!) a pus primul problema. si atunci mi-a venit ideea acestui topic. sa vorbim despre modul cum ne place fiecaruia dintre noi sa ne surprindem partenerul/partenera (topicul se adreseaza tuturor), ce surprize l-au incantat mai mult, cum v-a surprins el/ea pe voi si v-a lasat fara aer, cateva secunde... etc.... :) ok? :) a si...ups! nu citesc Cosmo, imi petrec timpul liber pe forum :D si cum ziua nu are 25 de ore ... :( |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 07:53 AM |
|