![]() |
![]() |
Izabell |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna
Sunt Izabela si sunt noua pe forum desi de mult timp urmaresc discutiile voastre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am 22 ani si am o problema. Sunt impreuna cu prietenul meu de cateva luni si totul merge bine. Vad ca el ma iubeste, ne stim de mult timp si am incredere in el.Dar din punct de vedere sexual avem probleme. Si asta din cauza mea. Eu nu mi-am inceput viata sexuala deoarece in timpul liceului am fost violata,si nici acum nu am trecut peste deoarece nu am vorbit nu nimeni si am tacut din gura. Am incercat sa rezolv problema ducandu-ma la un psiholog dar sechelele au ramas. Si imi e frica sa nu-l pierd pe el din cauza sexului,pt ca eu in momentele noastre de tandrete cand vine vorba sa 'trecem' mai departe ma blochez. El nu ma preseaza absolut deloc. I-am spus problema, desi nu am intrat deloc in detalii pt ca mi-e greu sa vb despre asta si mi-a zis ca nu-i nimic, ca are rabdare cu mine. Dar il vad ca ii vine greu sa fie abstinent, si ma intreb daca nu o sa vina ziua cand o sa-mi spuna ca s-a saturat de toata situatia asta. Si nu stiu ce sa fac. O zi buna! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Cānd am spus:
QUOTE Dacă după īncercările pe care le vei face la sfatul fetelor (informaţii de pe net, sfătuirea cu un preot sau cu un psiholog, etc.) tot nu reuşeşti să treci peste incapacitatea ta de a avea relaţii sexuale ... ar trebui să ai o relaţie cu un bărbat care are aceeaşi problemă. mă refeream la un bărbat cu o incapacitate de a avea relaţii sexuale, adică unul pe care să nu-l intereseze sexul, bre oameni buni, nu la unul care a fost violat. O fi greu de īnţeles ... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 07:43 PM |
|