![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 59 Joined: 8-December 05 Member No.: 37 ![]() |
Fetelor, azi, pe 13 ianuarie, implinesc 16 ani de casatorie. Au trecut asa....ca 16 zile. Cand ma uit inapoi nu pot parca sa realizez ca s-au dus atatia! Doar cand imi vad copiii imi dau seama ca e adevarat...Vad bune, vad rele, vad bucurii, vad necazuri. Sunt implinita? Nu stiu, nu pot raspunde. Maturizata? Prematur, da.
Voi cati ani de relatie/casnicie aveti? Sunteti multumiti/e de ceea ce ati realizat pana acum? Va considerati fericit/e, impliniti/e? :) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 40 Joined: 17-December 05 Member No.: 110 ![]() |
Corne, acum am intrat si am citit ce ai scris .
Cam ciudata zi de casatorie v-ati ales fata.... Nu ca a mea ar fi fost mai grozava :pe 22 decembrie 1990 ........nici daca vreau nu pot s-o uit . >:( Stiu ce framantari ai dar eu zic sa iei lucrurile asa cum sunt pt ca probabil totul a fost ,dat" de sus .......ai doi baieti .....ei sunt bucuria ta. Casnicia nu se numara in ani , ci in realizari , iar eu zic ca ai realizaat cate ceva ....... Despre casnicia mea n-are rost sa vb acum si tu stii de ce .subiect incheiat dupa fix 14 ani ............deci ..no comment ca sunt satula . Itzi doresc liniste in suflet si intelepciune in continuare .........si cat mai multe realizari pe toate planurile . :)te pup :) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 11:43 PM |
|