![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
Fetelor, ma bate gandul sa imi achizitionez o perie rotativa cu aer cald pt ca imi place f mult cum se aseaza parul cand mi-l usuc cu peria dar imi vine f greu sa manuiesc si peria si uscatorul, ma oboseste teribil si ma trec toate apele, asa ca pana acum fie l-am uscat simplu fie folosesc bigudiuri mari cu arici pt un plus de volum.
Ati folosit asa ceva? Cum este? Incurca parul sau nu? E usor de folosit? As investi in ceva de firma, poate Rowenta (am bigudiuri electrice de la ei si sunt f faine) dar nu stiu daca se merita, mi-e teama sa nu incurce parul. Mie imi trebuie doar pt volum, nu pt ondulare/indreptare dar nu stiu daca atunci cand as fixa-o la radacina nu mi-ar incalci parul in timp ce se roteste. As vrea cateva pareri. Imi cer scuze daca s-a mai discutat subiectul am dat o cautare dar nu am gasit nimic pe forum asa ca am deschis un topic nou. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cumparat perie. Iesit mai ieftin cu 30 de lei. Venit acasa, facut baie, pus perie in functiune. Smuls cca 200 fire par (eh, oricum cadeau ele la un moment dat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Iesit cuafiura prezentabila. Data viitoare o sa am mai multe iesperienta.
Concluzie: merita banii! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 11:58 PM |
|