IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Stirile zilei - un gen de rasu' - plansu'..
Meg
post Jan 8 2006, 01:07 AM
Post #1

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

M-am gandit ca am putea scrie aici ce ni s-a intamplat amuzant (sau nu). pai ce, numai eu sa rad?
si.. here i go:

[glow=red,2,300]Stirea 1[/glow]: A cazut pisica mea cu capul de calorifer. am pufnit in ras.. pai cum, domle, daca am calorifer prea ingust si ea cand adoarme uita locul in care e si se intinde?  :-X ultima data cand eram de fatza a cazut pe pernuta de langa (pusa special pentru printesa) si .. a inceput sa mieuneeeeeee! a venit la mine si s-a uitat cu ura.. ca de ce ea?
norocul meu ca are capul tare si rezista  ;) (hai ca sunt sadica de acum si nu-mi place!)

ei, ce ziceti? idee buna? hai sa radem de .. oricine merita. eu pe asta mica nu o uit niciodata cand ma face sa rad  :P

:-* :-*
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
justine
post Aug 7 2007, 12:58 PM
Post #2

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Bucuresti
Member No.: 1,971

Simona-Sensual, sexy la 4.000 m

Frumoasa prezentatoare a rubricii Vremea din Libertatea, Simona-Sensual, a sarit duminica cu parasuta. Cantareata si-a facut curaj si s-a parasutat doar in costum de baie pe aerodromul de la Strejnic, singurul din Europa de Est unde se pot face sarituri de la 4.000 de metri. Chiar daca nu a mai sarit pana acum cu parasuta, Simona nici nu a vrut sa auda de vreun echipament prea greoi. Ea a preferat sa sara in costum de baie, pentru ca, spune ea, are mai multa libertate in miscare. Asa ca, sub privirile unei audiente placut surprinse de gestul vedetei de la Vremea, ea a facut saltul de la 4.000 de metri si a aterizat cu bine.

deci, cum ar veni, prin urmare...o parasuta s-a parasutat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Meg   Stirile zilei - un gen de rasu' - plansu'..   Jan 8 2006, 01:07 AM
blondina   Re: Stirile zilei - un gen de rasu' - plansu'..   Jan 8 2006, 12:18 PM
Meg   Re: Stirile zilei - un gen de rasu' - plansu'..   Jan 8 2006, 12:48 PM
blondina   Re: Stirile zilei - un gen de rasu' - plansu'..   Jan 8 2006, 01:55 PM
Meg   Re: Stirile zilei - un gen de rasu' - plansu'..   Jan 8 2006, 05:14 PM
tits_herbert   Re: Stirile zilei - un gen de rasu' - plansu'..   Jan 9 2006, 11:07 AM
justine   <...   Aug 7 2007, 12:58 PM
geoo  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 04:06 AM