![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 13 Joined: 7-August 07 Member No.: 2,001 ![]() |
In primul rand vreau sa va salut si sa va spun ca am fost placut impresionata de discutiile de pe acest forum si m-am gandit ca poate aici voi gasi si eu raspunsul la o intrebare pe care mi-o pun de ceva timp. Mi-am inceput viata sexuala acum 3 luni si am avut in jur de 10 contacte sexuale si in ciuda straduintei iubitului meu eu nu simt niciodata nimic ...mentionez faptul ca nici macar la cunnilingus nu am simtit nimic ...si intotdeauna am parte de un super preludiu de care cred ca s-ar bucura orice femeie...va rog sa ma ajutati credeti ca sunt frigida ?
|
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Uook, hai ca uite...pana la urma cred ca o sa iti descoperi singura problema (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) So, imaginea ta despre relatia normala dintre un barbat si o femeie banuiesc ca nu este tocmai una clasica, din moment ce parintii tai nu dorm in acelasi pat.
Am alta intrebare indiscreta, ca simt eu ca pe acolo mai e ceva...zici ca prietenul tau a renuntat la multe pentru tine. Daca vrei si e ok, ai putea sa detaliezi putin? Cam la ce a renuntat? Off topic : bre geoo cand am dat eu cu paru bre? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nu mai stii de gluma? te faci ca nu ma mai cunosti? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) sari si ajuta-ma aci ca e un caz dificil bag de seama, nu asa simplu cum credeam eu |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 05:43 AM |
|