![]() |
![]() |
blu_dea |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
ok..poate o sa sune anapoda intrebarea..dar eu sunt cam "incepatoare" la capitolul sex
Inafara faptului ca inlesneshte penetrarea...mai e bun si la altceva?I mean...face zona mai sensibila?stiu si eu..sunt percepute altfel senzatziile? citeam intr-o revista de o noua gama de lubrefiante durex...care promitea exact asta..senzatii extra tari ... lamuriti-ma,rogu-va:D |
|
|
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu cuget asa...daca dragoste nu e, nimic nu e...adica, daca nu se produce lubrefiere naturala, atunci nu merita efortul....parerea mea....n-am folosit si nici nu voi folosi lubrefianti...cahhh! nu bag chimicale in partile mele sensibile!!!! sunt ecologista convinsa!
ps: cand am vazut cap "lubrefianti" am sarit in sus ca arsa...tocmai cautam prin Spania un supplier pt lubrefiant lift nava, cu litiu, molibden si alte alea.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ati vazut asa ceva???? |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Eu cuget asa...daca dragoste nu e, nimic nu e...adica, daca nu se produce lubrefiere naturala, atunci nu merita efortul....parerea mea....n-am folosit si nici nu voi folosi lubrefianti...cahhh! nu bag chimicale in partile mele sensibile!!!! sunt ecologista convinsa! ps: cand am vazut cap "lubrefianti" am sarit in sus ca arsa...tocmai cautam prin Spania un supplier pt lubrefiant lift nava, cu litiu, molibden si alte alea.... ati vazut asa ceva???? nope (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) esti de belea doftoreaso (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) sunt in total acord cu aspectul ecologic expus de tine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 10:17 AM |
|