IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Intrebari despre lubrifianti, Ce si cum?
blu_dea
post Jul 18 2006, 02:32 PM
Post #1

Musafir

ok..poate o sa sune anapoda intrebarea..dar eu sunt cam "incepatoare" la capitolul sex
Inafara faptului ca inlesneshte penetrarea...mai e bun si la altceva?I mean...face zona mai sensibila?stiu si eu..sunt percepute altfel senzatziile?
citeam intr-o revista de o noua gama de lubrefiante durex...care promitea exact asta..senzatii extra tari ...
lamuriti-ma,rogu-va:D
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
dr_wise
post Aug 9 2007, 03:57 PM
Post #2

Musafir

Eu cuget asa...daca dragoste nu e, nimic nu e...adica, daca nu se produce lubrefiere naturala, atunci nu merita efortul....parerea mea....n-am folosit si nici nu voi folosi lubrefianti...cahhh! nu bag chimicale in partile mele sensibile!!!! sunt ecologista convinsa!
ps: cand am vazut cap "lubrefianti" am sarit in sus ca arsa...tocmai cautam prin Spania un supplier pt lubrefiant lift nava, cu litiu, molibden si alte alea.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ati vazut asa ceva????

+Quote Post
Cleo
post Aug 10 2007, 02:01 AM
Post #3

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(dr_wise @ Aug 9 2007, 09:57 AM) *
Eu cuget asa...daca dragoste nu e, nimic nu e...adica, daca nu se produce lubrefiere naturala, atunci nu merita efortul....parerea mea....n-am folosit si nici nu voi folosi lubrefianti...cahhh! nu bag chimicale in partile mele sensibile!!!! sunt ecologista convinsa!
ps: cand am vazut cap "lubrefianti" am sarit in sus ca arsa...tocmai cautam prin Spania un supplier pt lubrefiant lift nava, cu litiu, molibden si alte alea.... ati vazut asa ceva????

nope

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) esti de belea doftoreaso (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
sunt in total acord cu aspectul ecologic expus de tine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

Posts in this topic
blu_dea   Intrebari despre lubrifianti   Jul 18 2006, 02:32 PM
angeldust   Habar n-am de noua gama de la Durex :P dar ideea e...   Jul 18 2006, 02:49 PM
ioannaraluka   Cred ca Durex se bazeaza pe un efect mentolat sau ...   Jul 18 2006, 04:03 PM
tits_herbert   ardei iute?! :mellow:   Jul 18 2006, 04:06 PM
ioannaraluka   Era o "metafora", ma refeream la ceva cu...   Jul 18 2006, 04:13 PM
tits_herbert   ok, ma gandeam ca te referi exact la ardei iute :)   Jul 18 2006, 04:19 PM
angeldust   aoleu ardei iute :lol: sadicoooooooooooooooo nic...   Jul 18 2006, 05:49 PM
rossdale   share with us.. sharing is caring :|   Jul 18 2006, 06:22 PM
angeldust   nu poci sa share ca uite asa ma fac :blush: rosi...   Jul 18 2006, 09:50 PM
Nata   Mi-am luat de curind un lubrifiat de ala Durex cu ...   Aug 9 2007, 02:26 PM
dr_wise   Eu cuget asa...daca dragoste nu e, nimic nu e...ad...   Aug 9 2007, 03:57 PM
Cleo  

Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 10:17 AM