![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Suntem in toiul lui august, dar prin magazine si revistele "de specialitate" au aparut deja: cizme, botine. Parca-mi vine sa trag o tura prin magazine si sa-mi iau macar o pereche, pe de alta parte nici nu stiu ce model m-ar incanta (de care n-am mai avut!), ca n-am vazut nimic la care sa-mi bata inima mai repede.
In plus la noi e frig de 10 zile, temperaturi intre 15 si 18 grade, nu s-ar uita nimeni crucis la mine dac-as aparea in cizme. Voi va ganditi deja la ele? Aveti modele preferate? Eu mai am o problema cu cizmele lungi: mai toate mi-s largi sus si tare urat se mai vede. Bine macar ca iarna asta e iar moda cu pantalonii-n ciubote! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Am cercetat mai bine noile colectii din marile magazine si am vazut ca se poarta si botul rotund asociat cu un toc gros si inalt. Eu nu ma prea omor dupa modelul asta. Nu e deloc elegant. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
nici mie nu mi se pare elegant, cel ascutit e un model elegant parerea mea si la pantofi mai ales pt nunta sau ceva mai special
dar pt toata ziua cel rotund mi se pare f potrivit eleganta toata ziua nu m a s simti asa comod (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
mie nu imi place ascutit pt ca ma impiedic (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si pt ca am piciorul mai lat in fata si ar trebui sa-mi iau cu cel putin 1 numar mai mare ca sa le pot purta. asa ca eu ma bucur ca se poarta varful rotund, inseamna ca o sa am si eu de unde sa-mi aleg
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 04:11 AM |
|