![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sigur detineti si voi nu stiu cate carti de bucate dar de consultat consultati numai cateva (sau una) cand e vorba de ceva.
Care sunt cartile voastre de bucate in care va uitati regulat, in care sunt retete care va reusesc din prima, intr-un cuvant carti de bucate care merita sa fie cumparate? Dintre cele romanesti mie imi place foarte mult "Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti" a lui Radu Anton Roman. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 26 Joined: 9-August 07 From: italia Member No.: 2,014 ![]() |
Si eu am tot o carte de S. Jurcovan din 1975,"Carte de bucate pentru tinerele gospodine". Mi-am luat-o dupa mine, ani in urma, cand m-am stabilit in Italia.Mi-a fost de ajutor ,de exemplu papricasul l-am facut ca acolo si imi place mult cum a iesit.Am mai facut, cateva prajituri si aperitive si au fost reusite. O alta carte cu retete romanesti care am este "Preparate reci pentru zile calde"-editia II-a. Am preparat din ea cateva mancaruri cu legume si salate si au iesit bune.
Retete italienesti le mai iau din reviste sau dintr-o carte, cumparata acum cativa ani. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 03:12 AM |
|