![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 60 Joined: 10-August 07 Member No.: 2,021 ![]() |
Stiu mai bine ca oricine ce inseamna sa fii in pana de astfel de necesitati vitale (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Asa ca am nevoie de ajutorul vostru, pentru vacantza am primit multe lecturi la lb. rom., unele le-am gasit pe net, dar altele nu exista!!!!! Deci cine crede ca ma poate ajuta in vreun fel, trimiteti-mi PM (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da mai, dar voi ati prins alte vremuri babelor (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Show some understanding. Nu copiii sunt de vina, ei sunt bombardati zilnic cu tot felul de imagini si informatii si li se da o educatie americaneasca bazata pe superficialitate maxima care o sa ii indobitoceasca incetul cu incetul. Parintii isi lasa copiii ore in sir in fata calculatorului sa impuste ratze in loc sa ii trimita afara sa se joace, in clasa a 3-a vine baiatul si iti spune ca vrea ultimul tip de telefon mobil ca toti din clasa au, la 12 ani vine fata si iti spune ca ea vrea sa se vopseasca si vrea blugi din aia cu buricul gol cum au colegele si ce o mai da domnu.
Vor si ei sa fie cum vad la Tv, in filme, in telenovele. Astia sunt idolii cu care cresc, astea sunt valorile care se promoveaza....ce altceva mai bun ofera media ca sa zici ca au de unde sa aleaga? Degeaba mai vine cate o profesoara sau cate o tanti Angeldust pe un forum si le zice sa puna mana pe o carte, ca or sa iti spuna "Pai mai bine vad ecranizarea ca e mai simplu sau citesc rezumatul pe net." Ce poveste vizuala? Ce fir narativ? Pai pentru aia iti trebuie si imaginatie si sa pui creierul in miscare. Ori daca nu esti dresat sa faci asta, mai greu nene, foarte greu. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 09:23 PM |
|