![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok , problema asta chiar nu imi da pace si de aia nu pot sa dorm la ora asta :P
2 din 3 cunostinte ale mele vor sa plece din Romania pentru o perioada mai mult sau mai putin definita . Vreau sa stiu cate dintre voi vreti out ,unde vreti sa plecati si bineinteles motivele. Pe de alta parte ,daca va place in tarisoara noastra ziceti de ce , poate incepe sa ne placa si noua. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
I'm already out ....
Povestea noastra? .... eram tineri am deschis o afacere...am prins aripi dar din pacate in Romania mafia e mare si daca nu dai in stanga si dreapta spaga ... doar asa ca asa vor ei..... atunci ai mari belele. Iar la noi mafie e politia, procuratura samd Ne-am construit o casa frumoasa s-a nascut fetita noastra ...toate erau frumoasa pana cand constati ca lista celor care VOR sa primeasca e asa lunga , ca tu nu mai dupa ce bea un pahar cu apa, asa ca ne-am hotarat sa plecam.... mie mi-a fost greu pt ca ii iubesc foarte mult pe ai mei.... dar riscanm sa ma imbolnavesc de nervi daca mai stateam si inca n-aveam 30 ani.... asa ca am plecat si ... ne merge bine .... primii ani sunt mai dificili mai ales daca iti lipseste informatia dar .... acum totul e ok .... singur buba mare e dorul de ai mei.... dar am fost si am sa merg sa-i vad cat de des s-o putea. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 08:34 PM |
|