![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
fetelor, am fost ieri de-am batut Bucurestiul sa caut henna neutra de la sipa...ioc :(...cica nu se mai gaeste in depozit...
daca este cineva care si-a luat de curand henna neutra, va rog, spuneti-mi si mie... apoi, ar mai fi o problema:lamuriti-ma si pe mine cum sefoloseste henna: 1.cat timp stai cu ea pe cap/ 2.pateaza mainile (adica e nevoie de amnusi sau nu)? 3.daca nu imi iese bine culoarea (in cazul in care optez pentru una colorata), ma pot vopsi peste 2-3 zile ci o vopsea clasica? la plafarul de la hanul lui manuc, vanzatoarea imi daduse o heena dela ayuveda, si pe ea scria ca pui 2-3 lingurite pulbere, nu stiu cat acafea prospat macinata si apa pana la omogenizare.o lasi 4-5 ore la macerat (cica...) si apoi ti-a pui pe capatzana, o mai lasi pana se usuca si apoi te speli. voi cum ati procedat? si apoi, cica cea mai buna henna este cea din sudan...bine, bine, dar care e cea mai buna din RO, ca doar n-oi merge pana in Sudan sa-mi iau henna :(... alta vopsea in afar hennei care sa fie 100% naturala mai este pe piata noastra? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Sa-mi bag picioarele in ea Romania, ca nimic nu aflu-n ea... Am dat o cautare la-ntimplare pe Google, cu titulul "Henna", si-am aflat o grama' de saituri care ofera toate felurile de Henne posibile, la preturi ridicol de mici. Inclusiv blond :(
In plus, vad peste tot diverse oferte de produse care decoloreaza parul, "cruelty-free", cum spun ei. Uneori mi-e asa ciuda si lehamite ca traiesc in Romania... :( Am vazut ca a aparut Henna Sonia in noua formula. in nou ambalaj, si cu o oferta mai bogata de culori. La mine nu a ajuns decit castaniu deschis si negru, fireste, doar nu va inchipuiti ca a ajuns gama intreaga... :'( Puteti sa-mi spuneti voi, cele care stiti de aceasta noua Henna Sonia, cite feluri de roscat are mai nou? Ca sa stiu ce sa cer, sa stie tanti de la plafar la ce sa faca comanda. In fapt, Henna Calix este cea mai faina henna dintre cele trei feluri cunoscute aci la noi (Sonia, Sipa, Calix). Se aplica frumos, coloreaza puternic, si mie-mi iesise o culoare foarte faina, nu prea portocalie... Un rosu intens superb. Din pacate, nici de asta nu mai gasesc la mine in oras. Am facut comanda peste comanda la plafare prin oras, insa nimeni nimic. Am citit mai inainte ca v-ati oferit sa va ajutati intre voi cu mici expedieri de henna, de elmiplant, de alte maruntisuri femeesti... Ma puteti ajuta si pe mine cu citeva plicuri de Calix? Va rog frrrumooosss :'( :'( Si-amu, intrebarea intrebatoare-i urmatoarea: credeti ca exista vreo posibilitate de a decolora parul, de a-i deschide nuanta, fara a folosi decolorare chimica? Cunoasteti vreo solutie? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 10:36 AM |
|