![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
cineva spunea:
"ca sa nu existe rutina trebuie sa ne gandim TOT TIMPUL ce i-ar place partenerului si sa-l surprindem" cum evitam aparitia obisnuintei, rutinei, plictisului in relatie? ce-ati face voi ca sa va surprindeti placut partenerul/partenera? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Ella, m-am tot gandit la ceea ce ai spus despre relatia de lunga durata.
Am citit si rascitit ce au spus fetele aici si ma gandesc asa: ca timpul aduce complicitate intre cei doi, ca deprind obiceiuri comune si ca toate astea primesc numele de "rutina" doar atunci cand ceva a fost putred in Danemarca ;) inca de la inceput. Insa oricare dintre cei doi are dreptul sa se razgandeasca intre timp si sa vrea ceva nou, desi ceea ce are deja este bun sau chiar foarte bun. Si atunci "rutina" primeste toata vina - va spune asta o femeie care se plictiseste usor de orice (de exemplu, schimb tipul de tigari saptamanal din cauza asta :D). Ca rezultat al schimbarii de optiune, rutina nu are leac, din pacate. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 07:28 AM |
|