![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Ciuperci umplute vegetariene 1
500 g champignoane mai mari 1 ceapa 100 g camembert 50 g branza-crema (tip Philadelphia, Almette) 1 lingura unt 1-2 linguri smantana groasa patrunjel verde sare, piper suc de lamaie ulei (de masline) Ciupercile se curata si li se taie piciorul. Se sareaza si se stropesc cu ulei. Pt. umplutura se maruntesc picioarele de ciuperci si celelalte ingrediente, se amesteca bine. Se umple ciupercile si se pun pe o tava. Se dau la cuptorul preincalzit (200-220°C) ca. 20 min. Pot fi servite ca aperitiv cald in cadrul unui meniu. |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
ciuperci crude puse intr-un vas de ceramica, cu ulei de masline si cascaval ras pe deasupra, totul bagat la cuptor..innebunitor!!!!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 06:40 AM |
|