![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Care sint relatiile voastre cu sefii ?
Care ar fi portretul-robot al sefului perfect ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
fain subiect Diana ....
eu la capitolul asta sunt foarte fericita ... am cel mai de gasca sef din lume .... fiind intr-o tara de imigranti am un grup foarte cosmopolit, chiar daca unii sunt a doua generatie de imigranti, sunt totusi din Europa si culturile noastre se .... inteleg mult mai bine decat cu a celor din a4a generatie :- . Portret robot: sa iti asculte sugestiile si sa nu fie genul poruncitor si care priveste de sus .... seful meu a ajuns sef de putin timp si din pacate nu are stofa de leader, este mult prea dragut, soft .... asa ca uneori la decizii care ne privesc direct si numai pe grupul nostru el este tentat sa merga sa o intrebe pe sefa lui (pe care o cam doare undeva de departamentul nostru) si atunci eu ii spun " hey, tu esti seful tu trebuie sa decizi" si vad o clara ameliorare pe partea asta .... in rest, am cel mai cool sef din lume (adevarul e ca am avut doar 2 pana acum si amandoi au fost de nota 10 ) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th August 2025 - 03:36 PM |
|