![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 489 Joined: 8-December 05 Member No.: 17 ![]() |
Voi cum va descurcati cu manichiura? eu recunosc ca nu-mi iese intotdeauna....
Eu imi tai cuticulele pentru ca nu stau daca le imping inapoi!!!! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) si daca le mai si inmoi... pe mine asta ma streseaza cel mai mult: cuticulele Care stiti mai multe despre manichiura, asteptam detalii. Multumesc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Katy, ca sa scapi de cuticule: in cada dupa ce te speli si miinile sint destul de inmuiate, iei o periuta si freci unghiile in sens invers (de la virfuri spre radacina) sau circular.
Dupa ce termini, le freci cu prosopul, tot in acelasi mod. Iti garantez ca in maxim o luna scapi de cuticule. Dar asa trebuie sa procedezi de fiecare data. Eu nu imi mai tai cuticulele de mai bine de doi ani. Pentru ca nu mai am ce taia, desi inainte pateam si eu ca tine. In plus, unghiile nu vor mai creste cu dimburi si vor fi si mai rezistente: la indepartarea cuticulelor in modul "vechi" se ia si un strat de unghie, lucru care face ca unghia sa devina casanta. Pentru intarirea unghiilor, la mine a avut un succes nemaipomenit eurovita pentru par si unghii, plus din cind in cind, imi ung miinile cu ulei de masline si le bag in manusi chirurgicale pentru jumate de ora. Mi-am ros unghiile 32 de ani. Unghii mai urite ca ale mele nu cred ca existau. De doi ani am insa niste unghii tari si sanatoase, de zici ca sint false. Si desi eu nu am miini frumoase, unghiile sint. Eu am trecut pe oja de la MNY , culori sampanie, bej deschis, french pentru miini si rosu aprins pentru unghiile de la picioare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 08:06 PM |
|