![]() |
![]() |
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salut fetelor!
Vroiam sa va intreb daca voi aveti in dulapiorul cu cosmetice creme care merita titlul de"creme miraculoase". Nu credeam ca exista asa ceva dar am descoperit una. E Clarins Skin Beauty Reapair concentrate. E un recipient mic de 15 ml dar il am deja de apropae 3 luni si e jumate. Nu e nevoie de mai mult de o picatura. Calmeaza iritatille cit ai clipi, face pielea frumoasa efectele sunt durabile. Cunosteti si altele? |
|
|
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da Bebe, f bine faci. Tu cand vii in tara? Mai studiezi si pe perioada vacantei? Sa nu uiti sa-ti iei si Eritroacnolul cand vii in tara.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
roxi vin in 3 saptamani, mi-am luat bilet de 2 zile yupppy, abia astept.
de studiat nu studiez (inca dar mi-ar placea daca mai stau) pe aici, am venit pt ca prietenul/in prezent sotul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meu e aici. chiar mi-ar placea sa mai vb cu tine pe tema asta, citisem ca si tu ai fost prin state si te-ai intors pt ca ti-era dor de familie/tara |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 05:31 PM |
|