![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 489 Joined: 8-December 05 Member No.: 17 ![]() |
Voi cum va descurcati cu manichiura? eu recunosc ca nu-mi iese intotdeauna....
Eu imi tai cuticulele pentru ca nu stau daca le imping inapoi!!!! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) si daca le mai si inmoi... pe mine asta ma streseaza cel mai mult: cuticulele Care stiti mai multe despre manichiura, asteptam detalii. Multumesc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
kalua deci Sally Hansen e o marca buna? Aici e prin toate farmaciile si-s produse ieftine.
Mie nu-mi plac unghiile patratoase. Imi plac asa ca feliile de migdale, deci ovale. Eu am niste maini fericite as spune. Unghiile la maini nu le-am colorat cu oja inchisa de ani de zile, doar culori deschise, rozuri, alburiu mai mult transparent, la picioare in schimb imi plac ojele vizibile. Am un maro roscat de la l'oreal tare fainut. cuticulele si eu mi le tai de cand ma stiu poate incerc metoda Maat desi nu garantez ca reusesc s-o repet de fiecare data |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 09:12 PM |
|