![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Eu..recunosc nu prea am experienta in acest domeniu numit sex :fluierat: dar nu inteleg in ce consta nepotrivirea la pat.Poate cineva sa ma lumineze?
Exista intr-adevat nepotrivire din punct de vedere anatomic sau este doar ceva pe plan psihic? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
eee nasol cu nepotrivirea la pat :-
ariana..viata suxuala a unui cuplu dupa 7-8-9 ani ar trebui sa fie ceva de nedescris. adica....compatibilitate totala. cum a fost la mine si la fostul meu dupa 9 ani. eu acum la un eventual nou partener...caut ceva mult mai mult decat daca nu as fi trait experienta asta si nu as fi aflat cam ce se poate face in sex si ce senzatii pot fi traite. spre exemplu la mine compatibilitate zero ar fi sa ma tina urmatorul numai cu ochii in tavan in pozitia clasica...pentru ca el asa se simte bine.....sunt coerenta?? :fluierat: cred ca o sa-mi fac niste cartofi prajiti :D |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th July 2025 - 07:21 PM |
|