IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Cit de des mergem la biserica
Diana.
post Aug 15 2007, 10:51 PM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Azi am reusit sa ajung. E drept, tirziu, dar am ajuns! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
roxanica10
post Aug 16 2007, 02:06 PM
Post #2

Musafir

Da, si eu merg tot rar. Mi-as dori sa merg mai des, dar nu apuc. Daca ar pune la noi in biserica bancute, cum sunt la catolici as fi acolo in fiecare duminica. Pe mine ma loveste durerea de mijloc dupa jumatate de ora (asta o fi ispita, vorba sefei mele). Apropo de ea, chiar incerc sa invat de la ea chestii bisericesti, ca sunt tare inculta vis-a-vis de religie. Nici Biblia n-am citit-o, dar sa nu ma spuneti.
Imi place si ma simt bine la biserica Podeanu, dar ma pierd printre gandurile mele cand ajung acolo. Nu reusesc sa urmaresc predica cap-coada. Mai am multe de invatat, dar si suficient timp sa aprofundez.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Maàt   Cit de des mergem la biserica   Aug 15 2007, 10:51 PM
bebe_maria   Eu merg aproape in fiecare duminica + sarbatorile ...   Aug 16 2007, 04:44 AM
pokemon   eu merg raar... mult prea rar. ar trebui sa cam ia...   Aug 16 2007, 07:59 AM
jolie   In ultimul timp am mers destul de rar. Off....imi ...   Aug 16 2007, 08:00 AM
roxanica10   Da, si eu merg tot rar. Mi-as dori sa merg mai des...   Aug 16 2007, 02:06 PM
bebe_maria   Ieri preotul la Biserica a spus ca e trist pt ca p...   Aug 16 2007, 02:25 PM
kary_pink   Cred ca mult mai importanta e rugaciunea in sine d...   Aug 16 2007, 02:38 PM
bebe_maria  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th June 2025 - 08:05 AM