![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 13-August 07 Member No.: 2,033 ![]() |
Buna fetelor! Sunt noua pe aici, dar va citesc de mult timp si sunt impresionata de atmosfera placuta de pe acest forum.
Am si eu o intrebare pentru cele care se pricep la arta machiajului. Trebuie sa ies in oras intr-o seara, probabil la un bar sau un restaurant si am optat pentru o tinuta compusa din pantaloni negri, eleganti, cu dunga si un top alb cu negru, taiat sub sani si cu decolteu in forma de V, destul de generos. Dilema mea este insa machiajul. Ce culori se potrivesc? Nu as vrea sa ma machiez cu alb si negru la ochi ( mi se pare ca imi accentueaza cearcanele). Am parul negru, pielea alba si ochii caprui spre verde. Va multumesc anticipat pentru sugestii si le astept cu nerabdare! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
ba m-as da cu un ruj sau gloss chiar si daca se lasa cu (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) prima impresie a lui trebuie sa fie de mmmmm (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) c-apoi oricum rujul/glossul ramane pe ceasca, pahar si mancare deci la sfarsit cand vine vremea de (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) e totul aranjat.
erau de la Rimmel niste farduri de pleoape glossy, mie-mi plac mult, as pune putin fard poate chiar culoarea pielii sau o idee maroniu mi-as contura ochii cu tus negru sau maro inchis (aranjeaza ochii mai fin ) spun tus pt ca poti da o linie foarte subtire ...apoi rimel neaparat pt efectul final. Despre baza: un fond de ten, putina pudra sa-l fixeze un blush et voila esti gata de (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) nu stiu daca observi ca nici nu ne mai pasa unde mergi tu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ti-am gasit noi motto-ul serii si-ala e (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 08:37 AM |
|