![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Azi am reusit sa ajung. E drept, tirziu, dar am ajuns! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca mult mai importanta e rugaciunea in sine decat locul unde mergi sa-ti linistesti sufletul,casa Domnului dupa umila-mi parere este inima ta...este adevarat ca in Biserica esti mai linistit si poate te simti mai aproape spiritual de Dumnezeu dar asta nu inseamna ca un ritual de a merge des la Biserica te salveaza de pacate si te face un om mai bun... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Merg foarte rar la Biserica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Cred ca mult mai importanta e rugaciunea in sine decat locul unde mergi sa-ti linistesti sufletul,casa Domnului dupa umila-mi parere este inima ta...este adevarat ca in Biserica esti mai linistit si poate te simti mai aproape spiritual de Dumnezeu dar asta nu inseamna ca un ritual de a merge des la Biserica te salveaza de pacate si te face un om mai bun... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Merg foarte rar la Biserica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kary, ambele sunt importante si efectul este maxim ca sa zic asa cand le combini (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Normal ca mersul la Biserica nu te salveaza automat de pacate dar de ce trebuie mereu sa ne comparam cu exemplele negative (cei care desi merg la Biserica nu aplica invataturile regilioase in afara ei) si nu tindem catre perfectiune adica sa mergi si la Biserica, sa te rogi din toata inima si sa dovedesti ca nu mergi degeaba acolo aplicand ceea ce ti se spune? Tu daca ai un prieten te multumesti cu a vb cu el doar prin telefon/ a te gandi la el? Nu mergi si in vizita? Asa si Biserica este casa Domnului.. bucura-l si viziteaza-l mai des (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 09:41 PM |
|